Efter Colchester – Spurs, 0-3

Vilken fantastisk halvlek och start på matchen vi fick! Spurs TV bjöd på sändningen och Nuno körde en lite mer senior elva i Whiteman, Dele, Bergwijn, Carter-Vickers, Dier, Lucas, Omole, Paskotsi, Skipp, Son och Winks.

11 minuter tog det innan Son satte dit 1-0 för Spurs. Bergwijn med assisten fast han lika gärna kunnat avsluta själv och borde nästan gjort det.

3 minuter efter det då? Lucas gör mål. Inget konstigt. Förutom att han nickar in den. Vår kortaste spelare på plan.

I slutet mot andra halvlek så gör Dele mål, 3-0.

Winks, Skipp, Dele, Lucas, Son, Bergwijn. Spelsugna!

I halvtid får Dier, Son och Skipp kliva av.

Son, knappt landat från semestern och mål direkt. Skipp såg urstark ut och kommer nog konkurrera ut Winks i kampen om speltid. Massiva passningar, farlig, framåt, tung och säker. Är detta samma kille vi skicka till Norwich? Vad äter dom där? Så många frågor.

In kommer Tanganga, John (the name is John, Nile John) samt DANE SCARLETT!

Whiteman bjuder på en grym räddning och Spurs sätter sig i baksätet en aning. 3-0 och flera yngre spelare på plan.

En timme spelad, mer rotation: Fagan-Walcott, Lyons-Foster, Cesay, White, Devine, Clarke, Parrott in!

Ut går Omole, Paskotši, Carter-Vickers, Winks, Dele, Bergwijn, Lucas.

Colchester har två farliga chanser varav en ribban. Scarlett gör ett drömmål men är offside, direkt tillslag på en snabb och hård direktpassning som går i mål direkt. Så synd att den dömdes bort.

Allt i allt? Första halvlek var högsta betyg i underhållningsvärde för en försäsongsmatch. Om så bara för Oliver Skipp.

Dele såg hungrig ut.

Andra halvlek var roligare än allt som skedde mot Leyton. Nästa stopp: MK Dons nästa vecka!