Oliver Skipp uttagen till säsongens lag

Kan det vara så att Oliver Skipps lån i Norwich är ett av de bästa lån som Spurs genomfört senaste åren? Mittfältaren hyllades löpande hela säsongen och blev en naturlig del och pusselbit i Norwichs avancemang och serieseger samt avancemang till Premier League från Championship.

Den skadade och nu opererade mittfältaren är i rehabprocess att bli en del av nästa säsong hos Spurs och på bättringsvägen och kan fira sin rehab med att konstatera att PFA tagit ut honom i säsongens lag i Championship.

Well done, Skippy!

Tim Krul – Norwich City
Max Aarons – Norwich City
Ethan Pinnock – Brentford
Grant Hanley – Norwich City
Rico Henry – Brentford
Emiliano Buendia – Norwich City
Michael Olise – Reading
Oliver Skipp – Norwich City, on loan from Tottenham Hotspur
Adam Armstrong – Blackburn Rovers
Ivan Toney – Brentford
Teemu Pukki – Norwich City

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*