Finns det hopp? Inför Aston Villa – Spurs

En rådande FA-cuphelg pågår. En helg där Spurs kunnat spela en kvartsfinal mot Manchester City. Tyvärr blev det inte så efter uttåget ur FA-cupen mot Everton tidigare.

I stället får Spurs ta och spela sin match mot Aston Villa som hängt kvar ett tag.

Spurs kommer direkt från en blytung och mörk samt jävlig match i Zagreb där man lämnade Europa League under nästan pinsamma omständigheter. 2-0 på förhand slutade i förlust 2-3 mot Dinamo Zagreb som gjorde sitt rätt nere i Kroatien och Spurs gjorde allt fel.

Inför Villa då? Jo, tack. Vi saknar Son på grund av skada ännu och Lamela är ännu avstängd sedan röda kortet mot Arsenal i North London Derby. Villa kommer utan Grealish, eventuellt. Det är högst oklart och det är nog något Villa inte vill spekulera i för mycket på förhand. Grealish behövs för Villa och man kommer inte ta beslut förrän strax innan match.

Snacket på ”stan” i sociala medier säger att Mourinho kommer ”skapa rubriker” när startelvorna och bänken presenteras. Det snackas om Devine, Scarlett och ändringar i startelvan som svar på kritiken och prestationen i torsdags i Zagreb.

Lloris som kapten ifrågasatte flera spelare efter uttåget ur Europa League och det känns som vi kanske får två och tre överraskningar?

Vi gissar på Rodon, Sanchez, Lo Celso, Tanganga i startelvan. Kane ohotad likt Lloris från start. Höjbjerg. Ndombele.

Men, helt ärligt – Vi skiter i vilka som startar egentligen. Det får lika gärna vara U21-laget eller ett gäng ungdomar från akademin.

Ge mig känsla, passion, vilja och bara något som visar att vi vill åstadkomma något på plan.

To dare is to, come on you Spurs, Tottenham till I die och så vidare!

Jag kan ta en förlust.

Just nu kan jag ta en svår förlust.

Så länge jag ser att vi vågar, satsar och chansar och faktiskt försöker åstadkomma något framåt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*