Inför Spurs – Zagreb

Efter att vi har sörjt klart helgens förlust som vi inte nämner framöver är det dags för nya utmaningar! Det kommer alltid nya matcher och chanser att krossa våra rivaler.

Ikväll blir det Europa League igen och förhoppningsvis lite positiv och rolig fotboll. Retur möte mot  Zagreb står som utmaning. Spurs har redan en stabil ledning med 2-0, men saker och ting kan förändras snabbt. Jag hoppas att kvällen har en utökad vinst att erbjuda.

Son är tyvärr skadad och missar matchen, det tros dock inte vara så illa och han väntas vara tillbaka snart. Lo Celso verkar vara på fötterna igen vilket känns riktigt kul. Han förväntas vara redo för match i slutet av mars.

Frågan är om Mourinho går ut med ett starkt lag eller tänker han att platsen redan är så gott som säkrad. Jag tror på Hart, Dier, Davies, Sissoko, Winks, Alli, Bale, Kane m.m. Det hade dock varit kul att se Vinicius spela, ge honom en chans att utvecklas.

LAMELA vad gör Mourinho med honom, ett drömmål och ett rött kort. Hmmm får se om han ger Lamela chansen att reparera sitt misstag.

Vi gjorde förra matchen bra men det kunde varit bättre, mycket bättre! Jag gissar nästan alltid på en 2-0 vinst och jag tror det den här gången också.

Det gäller att Spurs steppar upp sitt game, så slipper vi hamna i en pressad situation där Zagreb tar över matchen. Nu taggar vi till och håller tummarna för att allt går som planerat! 

C

O

Y

S

Julia Toldbod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*