Efter Spurs – Palace (4-1)

Känslan idag är bra, kul att äntligen kunna vara lite positiv! Spurs tog London derbyn med storm och levererade en riktigt bra match. Fortsätter vi såhär har vi snart chansen att fightas om en plats till Champions League. Bale och Moura levererar och det verkar också som att vår favorit duo är tillbaka.

Spurs börjar första halvlek med att dominera. Efter 25 minuter lyckas Harry Kane få en öppning mellan Palace försvarare och passar bollen till Bale som enkelt petar in den i mål. Man ser verkligen hur självförtroendet hos Bale växer, nu börjar han känna sig hemma. Det sista som händer i första halvlek är en kvittering från Palace, men det förvånar nog inget Spurs fan? Första halvlek slutar (1-1).

I andra halvlek får Spurs igång spelet igen och vi börjar spela bra fotboll. Bale gör ett fint nickmål och några minuter senare gör Harry Kane ett drömmål rakt upp i krysset. För att avluta matchen på topp vaknar vår favorit duo till liv och Spurs slutar som vinnare med (4-1). Det kändes skönt att gå och lägga sig med en bra känsla i kroppen och vakna upp till en ny Spurs vecka med nya möjligheter.

Stort beröm till Lucas och Bale som gör ett  fantastiskt jobb, kul att se dem tillbaka på planen. Backlinjen har dock fortfarande en del att jobba på, är det kanske där vi behöver förstärkning till nästa säsong? Hur som helst har jag fått tillbaka Spurs glädjen igen och ser fram emot veckans matcher. Nu krossar vi Zagreb och Arsenal!

COYS!

Julia Toldbod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*