Inför Crystal Palace – Spurs

London derby idag igen börjar kanske London färjas vitt? Frågan är om  Spurs är tillbaka på fötterna i Premier League eller har de bara haft några bra Spurs dagar mot Burnley och Fulham? Det återstår att se efter kvällens match! I kväll får vi besök av Crystal Palace som står som motståndare. Vi får hoppas att Bale är med oss i matchen efter att han visat framfötterna, nu börjar man känna igen honom, “He was born to play for Spurs”.

Skadeläget

Truppen i Tottenham ser så gott som skadefri ut, Lo Celso är tillbaka på träningen men inte redo för match, men vi hoppas att få se honom på plan snart igen.

Skadeläget i Crystal Palace ser lite värre ut, spelare som James Tomkins och Mamadou Sakho saknas ur truppen. Vilket kanske kan vara en fördel för Spurs.

Hur går Matchen?

Hur ställer vi upp dagen till ära, jag tror att vi kör på: Lloris-Regulion-Sanchez- Alderweirden-Doherty-Ndombele-Højbjerg Son-Lucas-Bale-Kane. Men jag hoppas verkligen på Dele Alli istället för Lucas, han har vad som krävs för att få starta i mitt tycke. Annars tycker jag inte att spelet sätt speciellt bra ut det senaste, speciellt inte mot Fulham där vi bara hade tur. Det känns som vi behöver nyttja våra gamla talanger igen de förtjänar att få chansen.

Resultat

Min känsla efter de senast presterade matcherna är sisådär, det känns lite svajigt speciellt hos våra backar. Palace har spelat ganska bra de senaste matcherna, så det ser ut att bli en tuff match. Men jag hoppas och tror på en vinst med 2-0 och ett mål från Bale hade inte suttit helt fel. På tal om något helt annat vad har hänt med vår favorit duo, känns ganska stendöd för tillfället eller vad säger ni? Mina förväntningar är iallafall höga jag vill se en riktigt bra match där Spurs visar sina riktiga sidor?

Låt oss äga matchen och släpp fram våra gamla favoriter!

Coys! Julia Toldbod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*