Mardrömmen fortsätter: West Ham – Spurs, 2-1

Ingen är i chock efter dagens förlust.

Men, det börjar bli en aningen tungt, tröttsamt och framför allt: Man ifrågasätter allt just nu.

Spurs hinner knappt starta första halvlek innan Antonio, åter från skada, gör 1-0 för Hammers. Reguilion får en tuff tackling, blir liggandes och Hammers kan slunga in ett inlägg där Dier och Tanganga inte hänger med.

Lloris gör en bra räddning på första försöket av Antonio men returen blir för svår.

Resten av första halvlek vill jag skriva att Spurs jagade, pressade och krigade för att hitta 1-1.

Det dröjde till sista 10 minuterna där från 35 minuter spelade till paus innan Spurs ens försökte riktigt. Lamela med den enda farliga chansen som målvakten räddade.

Paus.

Här ska det styras upp.

Doherty och Bale in.

Doherty ersätter Tanganga, verkar vara proaktivt på grund av skada delvis? Fick en smäll i första halvlek.

Bale ersätter Lamela som likt Reguilion och Höjbjerg fick en varning i första halvlek.

Effekten uteblir helt då West Ham sätter 2-0 direkt vid inledningen av andra halvlek.

Tungt. Minst sagt.

Bale, den enda friska fläkten i hela matchen för Spurs. Hittar Lucas via hörna, brassen nickar in slutresultatet. 2-1, förlust.

Men, Bale träffar ribban. Vi har en i stolpen och en frispark som är precis utanför.

Marginaler och centimeter som kan göra skillnad är inte med oss. Likt matchen mot City.