Efter Wolfsberger – Spurs,1-4

Äntligen en vinst!!! Precis vad som behövdes för att höja självförtroende i Spurs, förhoppningsvis leder detta till ytterligare vinster. På onsdag möter vi Wolfsberger igen, vi får se om vi lyckas vinna denna matchen också.

Hur som helst vad hände i matchen? Vi spelar en riktigt bra första halvlek, kul att se att viljan och passionen är tillbaka i laget. Efter bara 13 minuter gör Sonny mål (0-1), hans tredje mål i Europa League denna säsong. En fantastisk assist utav Bale, som visar framfötterna under matchen. I den 28:onde minuten gör han själv ett mål, när han lyckas lura bort Wolfsbergers försvarare (0-2). Lloris gör en utmärk räddning när Wolfsberger står för ett skott mot mål. Efter att tidigare matcher missat en del räddningar. Det dröjer inte länge tills vår brasilianska vän Lucas gör (0-3) och första halvlek slutar med en stabil ledning.

Spurs spelar inte andra halvlek riktigt lika bra. Sissoko är lite för nonchalant i straffområdet som resulterar till straff, Wolfsberger gör (1-3).  Men vi tar igen det i den 88:onde minuten när Vinicius gör mål med hjälp av assist från Lamela.

Riktigt kul att se Tottenham spela en bra match för en gång skull, dock var inte Wolfsberger det bästa motståndet, men det är vinsten som räknas. Bale gjorde en riktigt grym match och jag hoppas verkligen han får chansen att starta i ytterligare matcher även i Premier League. Även kul att se Alli och Moura göra ett bra jobb. Vi får hoppas att den härliga stämning håller i sig i fortsättningen.

COYS!

Julia Toldbod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*