Inför matchen mot Wolfsberger AC

Europa League sextondelsfinal

Vi beger oss idag till Puskas Arena där det österrikiska Wolfsberger står som motstånd. Spurs hade en tung förlust mot City i helgen och har varit i allmänt dålig form. Efter ett gäng tunga förluster, sjunker vi längre och längre ner i Premier League tabellen. Vi tar nya tag mot Wolfsberger i kväll när vi har chansen att ta oss till Champions League den här vägen istället.

Hur ser läget i lagen ut?

Skadeläget i Tottenham ser ganska okej ut, Lo Celso ser ut att vara borta ett tag till. Reguilon är tillbaka på träningen men tros inte delta i matchen. Aurier har varit borta ett par matcher och förväntas vara borta några matcher till. Synd att ett gäng bra spelare är borta som skulle tillfört mycket till matchen och laget.

I Wolfsberger ser skadeläget ganska bra ut, något enstaka bortfall.

Motståndarlaget:

Annars ser formen i Wolfsberger stabil ut, de ligger på en sjätteplats i Bundesliga. Svensken Gustav Henriksson gjorde debut och mål i helgen, vi får se om han får spela i kväll. Wolfsberger har deltagit i Europa League tidigare men aldrig kommit till den så kallade “Knockout-fasen” och detta är Wolfsberger första UEFA- möte mot ett lag från England.

Uppställning: 

Vad tror vi om uppställningen? Hmm svårt att veta med Mourinho, men det hade varit riktigt kul att se Dele Alli på planen då han hör hemma i laget. Men jag skulle gissa på att Lloris står i målet, därefter styrs försvaret av Toby, Sanchez, Davies och Doherty. På mittfälltet tror jag Winks, Dele och Sissoko och till sist Bergwijn, Vinucius och Bale på toppen. Däremot tror jag Mourinho inte tvekar med att byta in Højberg, den danske dynamiten, och vår favorit duo – Kane och Son. 

Vad tror jag om matchen:

Så hur går matchen ikväll? Jag tror på en rolig och spännade match från bägge lagen. Där Spurs kommer hålla nollan och själva stå för minst två mål mot Wolfsberger. Men man vet aldrig med vårt svajiga försvar, allt kan hända och vi får bara hålla tummarna om en stabil och bra match från vår sida!

COYS

Julia Toldbod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*