Spurs VS Wba (2-0)

I söndags ställdes vi mot West Bromwich, en viktigt match för att inte halka efter i tabellen efter ett gäng tunga förluster. Med Kane tillbaka från sin skada efter bara två missade matcher, fanns det hopp om att ta hem våra tre poäng.

Vi ger oss in i första halvlek med en taggad trupp och en utvilad Kane. Vår favorit-striker öppnade första halvan av matchen med tre stora målchanser. Man kan tycka de borde ha suttit, trots allt var det hans första match efter sitt korta skadeavbrott. Första halvleken slutade mållös för bägge lagen. 

Nio minuter in i andra halvleken och Kane hittar sin väg in i West Broms mål, vilket blev hans 20:e mål för säsongen. Spurs tar ledning och det dröjer inte länge förrän ledningen förstärks med ännu ett fint avslut från Son. Tack vare Kane och Moura som gjorde målet möjligt. Sons första mål på hans sex senaste matcher. Därmed avslutas Spurs förlust-streak och lyfter dem till en sjundeplats i tabellen. 

Kul att se Spurs tillbaka på fötterna igen efter en period med dåligt mönster. Jag hoppas att vi kan klättra upp ytterligare i tabellen och tävla om plats till Champions league. Det finns såklart en del att jobba på men säsongen är inte slut på länge, allt kan hända.

 Vi spurs fan ger aldrig upp hoppet!

Julia Toldbod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*