Tottenham Hotspur's Brazilian striker Carlos Vinícius Alves Morais (C) scores their second goal during the English FA Cup third round football match between Marine and Tottenham Hotspur at Rossett Park ground in Crosby, north west England, on January 10, 2021. (Photo by Clive Brunskill / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. / (Photo by CLIVE BRUNSKILL/POOL/AFP via Getty Images)

Marine FC VS Spurs (0-5)

Round 5 i FA-cupen 

Vi begav oss bort från London till Rosett Park där vi mötte sjunde ligan laget Marine FC. Vi möttes kanske inte av den bästa fotbollen men en kul upplevelse för både Spurs och Marine. En sån där “once in a lifetime” upplevelse.

Marine FC håller nollan i 24 minuter när vår brasilianska vän Vinicius gör (0-1) och Spurs tar ledningen som förväntat. Det dröjer inte länge till innan Vinicius gör ytterligare ett mål (2-0), Dele Alli står återigen för leverantören av en perfek passning till Doherty, där Vinicius skjuter mål på returen. Klockan slår över till den 33 minuten och vår andra brasilianska vän gör mål (0-3)Lucas Moura. Vinicius tar bollen och gör sin första hattrick för Spurs (0-4) och halvleken slutar i en stor ledning.

Det kanske viktigaste att uppmärksamma i andra halvleken är Alfi Devine, gör matchens sista mål och den resulterar i (0-5). Helt otrolig 16 år och mål, kanske är detta framtidens stjärna.

Hur som helst tar vi oss vidare i FA-cupen, Spurs gör en bra match men ännu mer mål hade man kanske räknat med. Det jag tar med mig från matchen är den härliga stämningen på Rosett Park, den lilla arenan omringad av hus och en massa fans med champagne i glasen. Jag hade inte tackat nej till att få se Tottenham spela utanför mitt fönster, en mäktig upplevelse måste jag säga.

COYS

Julia Toldbod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*