Inför Tottenham – Royal Antwerpen

Tiden går fort när man har roligt sägs det. Men det verkar det stämma till viss del, iaf när det kommer till Tottenhamdelen av livet. Redan torsdag igen och dags för ny match i Europa League. Det vankas klassisk gruppfinal i grupp J när Tottenham tar emot Royal Antwerpen. Förutsättningarna är enkla, Tottenham behöver vinna för att bli etta i gruppen och därmed få enklare motstånd i nästa omgång. En förlust eller oavgjort gör att vi redan då kan ställas mot de utslagna lagen från Champions League. Känner jag Mourinho rätt så vill vi undvika det till varje pris.

Läget i laget?

Vi har en i stort sett skadefri trupp. Lamela är fortsatt skadad och Serge Aurier har någon liten skavank. Båda herrarna kommer missa torsdagens match. Mourinho har även bekräftat att Højbjerg kommer vilas eftersom han har 3 raka 90 minutersmatcher i benen. Någon som däremot åter är tillgänglig är Ndombele som missade matchen senast.

Hur ställer vi upp?

Ska bli väldigt spännande att se hur vi ställer upp. Hur mycket roterar vi? Som sagt, en vinst hade verkligen suttit fint. Annars kan lag som Ajax, Inter eller Shaktar Donetsk vänta i nästa omgång. Vi får inte heller glömma att vi faktiskt förlorade sist mot Antwerpen. Så jag tror det blir Lloris i mål. Backlinjen består av Doherty, Toby, Tanganga och Davies. Mittfältstrion blir Winks, Sissoko och Ndombele. Framåt tror jag på Bale, Lucas och Vinicius.

Hur går matchen?

Som jag skrev innan, vi förlorade faktiskt förra mötet mot Antwerpen. Laget har ju sett väldigt stablit ut i Premier League. I Europa League har det inte varit lika stabilt. De flesta matcherna har varit ganska bedrövliga. Men har vi bara rätt inställning så vinner vi ikväll. Tror på en 3-1 seger. Mål av Lucas, Vinicius och Bale.

COYS!

Christian Berg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.