Inför Antwerp – Tottenham

Tre tunga poäng mot Burnley på bortaplan och det känns äntligen som att vi har lite flyt, även fast det gick tungt och var krampaktigt.

Men, är det nu det lossnar? Burnley borta på Turf Moor följt av Royal Antwerp borta i Europa League några dagar senare.

Det borde vara nu det bara lossnar! Vi struntar i det som inte fungerat och bara kör. Full fart framåt, energi, tempo, snabba passningar och få igång hela momentet som behövs för att vi skall sluta stappla fram och tillbaka bland olika typer av insatser.

Men, hur ser läget ut inför matchen då? Jo, vi kommer fortfarande sakna Tanganga och Dier på grund av skador. Övriga truppen är dock tillgänglig och det låter så som att Dele ska vara med från start och likaså Bale.

Vilket känns vettigt, här kan vi få spela en alternativ startelva som får visa upp sig: Ta chansen och knip en plats och gör Mourinhos jobb svårare. Visa att man kan lösa en svår uppgift. En bortamatch i Europa League skall aldrig underskattas och motståndet kommer alltid göra det svårt oavsett nivå i Europaspel.

Vi hoppas få se,

Hart

Aurier, Alderweireld, Sanchez, Davies

Sissoko, Winks,

Lucas, Lo Celso, Bale

Vinicius

Vilket också ger oss spelrum att vila nyckelspelare på bänken inför Brighton i ligan i slutet av veckan.

Men, farligt är dock att underskatta motståndet. Antwerp är här för att man tagit sig hit för egen maskin och man kommer kriga. Ett bra resultat här kommer betyda mycket för deras chanser till slutspel då man redan besegrat Ludogretz i första omgången när Spurs slog LASK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*