Inför Spurs – Newcastle

Inställd Ligacup-match mot Leyton, Shkendija borta i Europa League, innan allt det, Southampton borta, Lokomotiv Plovdiv och nu Newcastle hemma innan vi ska möta Chelsea i Ligacupen.

Det är mycket nu!

Spurs är i behov av tre poäng i ligan för att ta igen förlusten i premiären mot Everton som sved bra nog och som tillsammans med den tunga 5-1 segern mot Saints kan göra att Spurs tar sig ett fint hopp i tabellen.

Spurs kommer till N17 med Doherty, Dier och Lloris som alla är åter efter att ha fått vila när övriga spelade i Nordmakedonien i torsdags.

På skadelistan har vi Tanganga och Bale just nu med bekräftade skador.

Oroväckande dock är tystnaden kring Pierre-Emile Höjbjerg som blev fult tacklad med dobbarna före mot Southampton och ännu inte är fastställd hur allvarlig skadan är.

Frågetecken finns dock på Ndombele och Reguilón. Ndombele spelade 90 minuter för första gången under 2020 och är en positiv nyhet men också något som gör att vi tror att han nog inte kanske är med från start idag mot Newcastle.

Med det sagt dock så är det heller inte omöjligt att vi får se så väl Ndombele och Reguilón mot ”skatorna”.

Tanganga och Bale kommer inte spela. Tanganga har några veckor kvar men är i träning och Bale är inte redo förrän efter landslagsuppehållet.

Newcastle då? Jo, tack. Man har precis rundat av sin del i Ligacupen med en 7-0 seger borta mot Morecambe. Innan det då? Nja. Fråga helst inte kanske.

3-0 förlust hemma mot ett besökande Brighton i fin form.

Innan det slog man Blackburn hemma i Ligacupen för att innan det slå West Ham i London i premiären av Premier League.

Skulle Spurs förlora idag mot Newcastle är det första gången man förlorar dom två inledande hemmamatcherna sedan 2008. Newcastle facit på bortaplan senaste tiden dock överlag när man tittar generellt senaste säsongerna dock bör lugna flera Spurs-anhängare.

Hur kommer Spurs ställa upp tro?

Vi gissar,

Lloris,

Doherty, Alderweireld, Sanchez, Sessegnon

Dier, Winks

Lucas, Lo Celso, Son

Kane

Slutresultat? Spurs kör över Newcastle och tar 4-0.

Come on you Spurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.