Premier League är tillbaka! Inför Tottenham – Everton.

Äntligen är Premier League tillbaka! Visst känner vi alla så? Eller finns det några kanske som ännu inte förträngt den jobbiga säsong som nyss avslutats? Själv ligger jag någonstans mittemellan. Jag är riktigt sugen på att få se vad Mourinho kan göra under en hel säsong med vårt älskade Tottenham. Kan han bygga vidare på det vi började se i slutet på förra säsongen, det där jobbiga, lite tråkiga med ack så svårslagna Tottenham. Jag tror faktiskt det. Har absolut inga förväntningar om att vi ska slåss om någon ligatitel, men att vara med och kriga om Topp-4 ser jag som en självklarhet. Sen tror jag vi kommer gå väldigt hårt för att vinna EL den här säsongen. En titel och en biljett till CL. Hade smakat mumma hos mig iaf.

För motståndet i premiäromgången står ett ännu en gång hårdsatsande Everton. Ancelotti har pekat och fått lite vad han velat ha den här sommaren. Doucoure, Allan och Rodrigez är 3 riktigt tunga nyförvärv. Men som sagt, Everton har satsat förut utan att det lyft. Det är även ett av de lag vi trivs allra bäst emot. Så visst finns det anledning att vara optimistisk inför söndagens drabbning.

Läget i lagen?

I Tottenham missar Tanganga definitivt matchen pga en lårskada. Lo Celso kommer testas sent inför matchen. Men utan några försäsongsmatcher så känns han väldigt tveksam. I övrigt har Mourinho en frisk trupp att välja från.

’I Everton missar Delph, Holgate, Tosun och Gbamin matchen. Mina och Andre Gomes bör vara friska efter skador. Deras nya mittfältstrio har nyss anlänt, alla tre lär ju inte starta. Men kanske får någon chansen.

Hur ställer vi upp?

Såhär tror jag Mourinho väljer att ställa upp:

Lloris

Doherty-Toby-Dier-Davies

Højbjerg-Sissoko-Alli

Lucas-Kane-Son

Detta är som sagt laget jag tror Mourinho tar ut. Själv hade jag gjort några ändringar. Men nu bestämmer ju inte jag.

Hur går det?

Vi vinner med stabila 2-0. Son och Kane gör våra mål.

Nu kör vi! COYS!

Christian Berg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*