Jan Vertonghen och Michel Vorm lämnar

Och så var säsongen slut och två spelares kontrakt löper således ut och deras karriär i Spurs för denna gång är slut. Detta gäller för både Jan Vertonghen och Michel Vorm.

Vertonghen anslöt under 2012 från Ajax under Villas-Boas ledning efter en vår och sommar där Spurs och Arsenal slogs om belgaren. Totalt blev det 8 år för belgaren i Spurs och 14 mål. På det, en av våra kanske mest uppskattade spelare under dessa 8 år och en spelare många kommer sakna väldigt länge.

Michel Vorms comeback i Spurs denna säsong var väldigt uppskattad när så väl Gazzaniga som Lloris blev skadade och han återvände efter att lämnat Spurs efter säsongen innan när kontraktet löpte ut. Holländaren anslöt till Spurs 2014 under Pochettinos första månader i klubben under sommaren där och var en del av den affär som tog både honom och Ben Davies till Spurs när Gylfi Sigurdsson gick åt andra hållet.

Vi säger stort tack till Vertonghen och Vorm, två fantastiska och otroligt professionella spelare som vi önskar allt det bästa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*