THSS-golfen 2020 inställd

Nu när golfsäsongen pågår som mest intensivt slog jag en signal till Peter J Borg, som grundade THSS golfen och som leder tävlingsledningen, för att 
höra vad som händer. Peter har som alltid fullt upp men jag lyckades att få några minuter med honom.

Hej Peter, nu i coronatiderna undrar vi vad som händer med THSS golfen?


Det är många som har hört av sig och undrat hur Coronapandemin kommer att påverka årets tävling. Själva golfen är inget problem men tyvärr är det värre med arrangemangen vid sidan om som är en sån stor del av golfhelgen. Det blir problem att hantera cirka 100 personer i restaurangen för att se matchen samt under de bägge kvällsaktiviteterna på fredag och lördag. Därför har vi i tävlingsledningen, efter bollande med THSS styrelse, tyvärr beslutat att ställa in årets tävling. Det är ett tråkigt beslut men vi måste dra vårt strå till stacken för att minska smittspridningen. 

Hur blir det med de som har betalat anmälningsavgift?

Vi har börjat att betalat tillbaka anmälningsavgifterna via Swish (från Peter J Borg). Det är många som har anmält sig så det kan ta någon vecka innan alla har fått återbetalningen. Om du känner att du inte har fått dina pengar i mitten på juli kan du kontakta mig.


Är detta slutet för THSS golfen?

Det blir ingen tävling i år men vi siktar givetvis på att arrangera tävlingen igen nästa år! Vi har bokat Enköpings GK lördag 25/9 2021 så notera det i era kalendrar redan nu. Inbjudan kommer att komma ut senare.


Jag tackar Peter så mycket för statusuppdateringen och önskar en fortsatt trevlig semester!


COYS


/Sverker ”Svucka” Otterström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*