THSS-golfen 26 september 2020 på Enköpings GK

Lördagen den 26 september är det dags för 11:e upplagan av THSS-golfen som sedan tidigare innehåller 10 unika vinnare. Och nu är det dags att göra anmälan. Sista dagen för anmälan är den 30 augusti om det inte är fullbokat tidigare (då hamnar man på reservlistan). Varmt välkomna.

Tävlingen brukar samla runt 100-talet tävlande samt ett stort antal supportrars/caddies på Enköpings GK. Och tävlingsformen är även i år poängboggy samt lagtävling (3-manna). Kravet för deltagande i golfen är medlemskap i THSS samt att deltagaravgifter är betalt i tid. Supportrar/caddies är också varmt välkomna.
Prislappen är 450:- som skall betalas enl. följande 250:- i samband med anmälan samt 200:- senast den 30 aug, swischas till 0705-570827 Peter J Borg. Och finns ej swisch så går det bra med BG 363-4243. Skulle ev. återbud ske innan 30 augusti så återbetalas 50% av beloppet därefter sker ingen återbetalning. Undantaget läkarintyg.
För startavgiften får du spela THSS-golfen, frukostfika, rangepolett, lån av trolley (så långt de räcker), korv efter 9 samt mat och en dryck efter tävlingen.
Prel. program:
Fredag 25 september brukar c:a 60-70% dyka upp för bl.a gemensam middag på fredagskvällen. Därefter brukar en del följa med på Onebuying by night 1. Anmälan för mat och boende krävs. Se längst ner.
Lördag 26 september. 08:00 Samling för genomgång, uppvärmning samt fika. 09:00 prel start av THSS golfen.
Efter golfen så äter vi, prisutdelning och förhoppningsvis så har vi en Spursmatch på tv:n. Därefter samlas de som bor kvar på hotellet innan pizza och Onebuying by night 2.

Som vanligt behövs lite priser till prisbordet. Om ni har något att skänka så tas det tacksamt emot.

Frågor samt anmälan av gåvor till prisbordet skickas till golfen@tottenhamhotspur.se
Anmälan till tävlingen görs till thssgolfen@gmail.com
Anmälan om hotellbokning görs till hotell@tottenhamhotspur.se Prislappen för hotell är 700:- singelrum och 800:- för dubbelrum. Frukost ingår. Notera att ev. Avbokning måste ni sköta själv.
Anmälan till gemensamma fredagsmiddagen görs till mat@tottenhamhotspur.se Här talar ni om om ni vill ha kött, fisk eller vegetariskt

OBS. Viktigt att ni använder rätt mailadresser för förfrågningar, anmälningar etc.
Och vi behöver namn, golf-ID, nuvarande hcp, telefonnummer, mailadress samt hemmaklubb

Varmt välkomna
Tävlingsledningen gm Peter J Borg

Vinnare 2019 Jenny Lindén

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*