Uppdatering medlemsresa V20 – West Ham

Som informerats om tidigare så kunde det bli förändringar för denna match. Vilket det också blivit i form av att den för tillfället är planerad till fredag 20 mars med lokal starttid 20.00

Dock återstår ännu osäkerheten om tid och datum kommer att ändras igen utifrån eventuell kvartsfinal i FA-cupen aktuell helg. Detta avgörs 4 mars då vi möter Norwich i cupens femte omgång. Vinner vi den matchen finns stor risk att vårens medlemsresa med match mot West Ham kommer att flyttas igen. Så fram till 4 mars och utgången av matchen mot Norwich då i FA-cupen är det ännu stor osäkerhet om dag och tid för vårresan. Boka därför inte ni som deltar med fördel resa eller boende före dess (om inte ombokningsbart). Vi kommer att gå ut med information generellt och specifikt till resenärer så snabbt vi vet något och som det bara går. 

Så länge planerar vi ett upplägg för helgen 20-22 mars utifrån de förutsättningar vi vet idag. Vi planerar att samlas gemensamt före match på lokal pub i N17 för de som hinner. Vilken det blir bestäms senare. Efter match samling för de som vill. Reseledningen bor vid Kings Cross så på lördag morgon är det samling på Tavistock Sq Gardens (Gandhi statyn) och sedan gemensam färd upp till N17. På eftermiddagen planerar vi gå på match med det lokala non-league laget Haringey Borough kl.15 (White Hart Lane). Efter matchen sedan gemensam middag för de som vill. Söndagen utan gemensamt program men Tottenham Women spelar mot Birmingham Ladies på the Hive kl.14 så en del av oss kommer att åka dit.

Vi beklagar osäkerheten ännu om matchdag och tid som kan ändras utifrån eventuell kvartfinal i FA-cupen för denna match. Men återkommer och uppdaterar löpande så fort vi vet mer.

Reseledningen gm Gunnar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*