Deadline Day Live – Häng med!

Likt varje år kommer vi köra Deadline Day Live i denna artikel.

Från 07:00 fredag och vidare fram till det att fönstret stänger vid midnatt svensk tid. Lite längre ner ser hela loggen som uppdateras löpande. Uppdatera webbläsaren för att se nya uppdateringar under dagen.

BEKRÄFTAT, IN.
Steven Bergwijin, PSV, anfallare/winger
Gedson Fernandes, Benfica, mittfältare (18mån. lån med köpoption)
Giovani Lo Celso, Real Betis, mittfältare (genomförd köpoption efter lån)

Spurs nyförvärv

BEKRÄFTAT, UT
Christian Eriksen, Inter
Danny Rose, Newcastle (lån)
Kyle Walker-Peters, Southampton (lån)
Jack Clarke, QPR (lån)
Cameron Carter-Vickers, Luton (lån)
TJ Eyoma, Lincoln City (lån)
Brandon Austin, Viborg FF (lån)
Paris Maghoma, Brentford
Anthony Georgiou, Bolton Wanderers (lån)


LIVE-UPPDATERINGAR NEDAN,

21:59 – Välkommen till första uppdateringen av vår liverapportering likt varje år, en tradition! Det är bara torsdag kväll nu och imorgon fredag kör vi igång!

Några på förhand, rykten som vi hör nu inför Deadline Friday är följande,

  • Real Sociedads Willian Jose sägs vara nära och flera saker har faktiskt gett tecken på att en flytt från Spanien verkar nära. Sen om det blir Spurs är en annan sak.
  • Willian, Mourinhos gamla favorit i Chelsea. ”ITK’s” påstår att ryktet stämmer men att det är en aningen överdrivet rapporterat. Intresse sägs finnas men inte mer.
  • Bale är något som diskuteras men affären är så komplicerad att Paolo Dybalas bildrättigheter känns vettigt. Bale och hans agent kräver en viss finansiell lösning och det är totalt tre olika parter här som skall hitta en lösning innan midnatt fredag. Rimligt? Nä. Kommunikation och dialog har dock förekommit enligt media och ITK’s.
  • Milan-anfallaren Piatek då? Spurs vill låna, Milan vill sälja.
  • Milan sägs även vara väldigt intresserade av Lamela och Foyth.

07.47: GODMORGON! Efter lite (morgon)strul med tekniken är vi äntligen här!

07.49: Första uppdateringen sedan igår kväll: Piatek är förlorad för Spurs. Han är officiellt presenterad för Hertha Berlin, som köper loss honom för drygt 300 miljoner kronor. Tänk att bli bräckta av Hertha Berlin…

07.55: Det senaste nu på morgonen är att Sky Italia rapporterar att Olivier Giroud planerar en STREJK från Chelseas träning nu på fredag förmiddag. Detta för att pressa klubben att ge honom tillåtelse att lämna innan fönstret stänger då han behöver speltid innan EM i sommar. ”Spurs monitoring the situation”. Känns som vi hört den förut.

08.20: Luke Gardener, journalist på Daily Express, påstår att Tottenham fortfarande diskuterar en lånedeal gällande Willian José. Real Sociedad, som äger José, kräver 25 miljoner pund.

08.24: Tottenhams tidigare transfermål, Hull Citys unga anfallare Jarrod Bowen, sägs vara på väg till Crystal Palace för 20 miljoner pund. Blev nog lite för dyrt för Levy.

08.30: Victor Wanyama har man inte hört mycket om sedan ett par habila inhopp i fjolårets CL, och nu sägs han vara intressant för en rad klubbar. Kenyanen sägs vara sugen på – men kräver inte – en övergång. Rennes, Fiorentina och Celtic är intresserade.

08.39: Nytt om Olivier Giroud: Chelsea sägs INTE tillåta den franske snyggingen att lämna klubben i januari. Tottenham sägs fortfarande stå bredvid och ”monitoring the situation”.

09.15: Vi kör på. Islam Slimani kan vara lösningen på Tottenhams anfallsproblem. Annars är det väldigt tyst nu.

09.38: Nu händer det grejer! London Evening Standard skriver att Tottenham är ”unlikely to sign a striker this transfer window”. Bedrövande nyheter, men den som lever får se.

09.40: Enligt (vanligtvis) trovärdiga tyska Bild ska Tottenham fingra på ett bud på Juventus mittfältaren Emre Can. Han ska ha varit så gott som helt klar för Borussia Dortmund tidigare, men nu ska alltså Tottenham gett sig in i racet.

10.00: En reporter på The Sun skriver nu att Chelsea har accepterat ett bud från Tottenham på Olivier Giroud, men allt hänger på om Chelsea får loss Dries Mertens från Napoli. Känns långdraget, otrovärdigt och osannolikt.

14:07 Brasilianska forwarden Willian José verkar INTE få lämna Real Sociedad idag (vilket han verkar ha velat då Sociedad’s nya svensksuccé Alexander Isak tagit hans plats som forward-förstaval. Detta meddelar Sociedad till mediakällor.

14:15 Det verkar som att franska världsmästaren Giroud vill lämna Chelsea för speltid i Spurs under våren, och Spurs verkar vilja. Men detta skulle bara kunna ske om Chelsea lyckas landa Mertens från Napoli. Och detta verkar inte bli av enligt färska rykten. Så, just nu – inte troligt scenario. Skönt tycker många Spurs-supportrar, och vissa tycker att det är synd. Giroud är, oavsett hans bakgrund i lokalrivalklubbar, ett bra striker-val medan Kane är borta hela våren. Bättre än ingen striker-värvning!

14:57 Chelsea meddelar att Giroud stannar i klubben då man inte hittat lösning på striker-backup. (det talades om Mertens från Napoli till Chelsea). Vår redaktion ställer sig nu frågan: Varför köper inte Spurs Belgiska 31åriga anfallaren Mertens idag? Hans kontrakt löper ut 30 juni med Napoli. Kanske för att han är kort i rocken och för lik Moura och Son..?

15:08 AS Monaco’s anfallare Slimani (som tillhör Leicester City men är utlånad) – han har det ryktas om som eventuell flytt till Premier League klubb. Något för Spurs? Kontraktet går ut 30 juni = billig.

15:38 Juan Foyth lånas ut till Sampdoria resten av säsongen. Bra för Foyth som får speltid och erfarenhet. Nu har Spurs släppt 3st seniora försvarare i Januari-fönstret, men inte köpt någon ny!

16:18 Gareth Bale är utelämnad från Real Madrid’s spelartrupp inför morgondagens viktiga derby mot Atletico Madrid… 🙂

16:46 Vi noterar dock att: Bale inte varit med i matchtruppen för Real Madrid senaste två ligamatcherna…. #småskadad #petad #golf

17:15 Anthony Georgiou lånas ut till Bolton Wanderers resten av säsongen.

20:05 Kazaiah Sterling lånas ut till Leyton Orient under resten av säsongen.

20:06 Nu kom det plötsligt rykten om att vi försöker låna in Odion Ighalo från Shanghai Shenua. Anfallarens höga lön ska dock vara ett problem.

20:17 Väldigt lugnt just nu. Verkar inte hända något alls faktiskt.

21:16 Verkar inte bli någon anfallare in under det här fönstret heller. Helt ofattbart faktiskt. Vi har haft 7 månader på oss sedan vi släppte Llorente. Ändå står vi här utan anfallare. Smolkar ner ett annars ganska fint januarifönster.

21:18 Verkar som att vi lånar ut Wanyama till franska Amiens SC. Enligt L’Equipe ska klubbarna vara överrens.

21:20 Shilow Tracey har gått till Macclesfield Town på lån.

21:30 Odion Ighalo verkar nu vara väldigt nära Manchester United istället.

23:25 Israeliska Eran Zahavi på lån från Kinesiska Guangzhou R&F? Spurs sägs ha försökt få till detta idag, men det blev inte möjligt så här i elfte timmen.

23.50 Juan Foyth, Sampdoria (lån) verkar inte bli av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.