Eriksen klar för Inter

Under tisdagen bekräftades det som varit en illa dold hemlighet den sista tiden, Christian Eriksen är nu helt klar för Inter. Övergångssumman sägs landa runt 200 miljoner kronor.

Den danska mittfältseleganten kom till oss 2013 från Ajax och blev genast en av våra nyckelspelare. På sina 305 spelade matcher hann han med 69 mål och 89 assist. Han är väl den spelare som under sin tid i Premier League skapat flest chanser totalt.

Trots sin lite formsvaga avslutning i klubben så har Christian varit en alldeles fantastisk spelare för Tottenham. Frågan är väl om han tillsammans med Kane inte varit den absolut viktigaste spelaren de sista säsongerna? Önskar honom all lycka i sin nya klubb.

Christian Berg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*