Pochettino lämnar Spurs

Det låter som ett grymt skämt men vid tisdag kväll den 19 november meddelade Spurs i sociala medier och på sin site att Pochettino och hans stab lämnar Tottenham.

Brittisk media rapporterar att klubben aktivt valt att gå skilda vägar med argentinaren och hans team och Spurs site ligger just nu nere på grund av det höga antalet besökare som önskar läsa den officiella kommunikationen.

Texten uppdateras löpande.

Uppdatering 21:32, bild på officiella kommunikationen.

5 comments

 1. Läste din kommentar igår, tänkte ”det kommer ju aldrig hända iaf”…
  Ledsamt att du fick rätt 🙁

 2. Stephan Jansson

  Bara så otroligt sorgligt, bara önska Pochettino stort lycka till, och vart ska Spurs ta vägen med Mourinho vid rodret, känns skakigt, man undrar vad spelarna känner inför detta, många av de tongivande har nog en speciell relation med Poch

 3. Gunde Rossander

  Känns som det hela började redan i våras. Fick inga nya spelare av klass, bara medelmåttor. Resignerade nog redan där. I samma veva försvann Eriksens engagemang. MP förstod att med några bra värvningar så kunde mycket väl CL-bucklan landat Norra London.

 4. Skandal! Hur kan vi göra oss av med en så hyvens kille som gjort så mycket för klubben och som har sån potential att ta Tottenham ännu högre? Vi kommer aldrig få hit en bättre tränare och det är så dåligt att inte ha bättre tålamod genom en liten sämre period.
  Vad ska man säga? Det är bara sorgligt.

 5. Tråkigt att en så bra Coach får sparken…. måsta vara ett stort spel bakom kulisserna. Att ta in Morinio känns att då är vår era i toppen slut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*