En lördag i November. En nykomling med attityd och ett Spurs med en tveksam form. Ett spännande möte på förhand där vad som helst skulle kunna hända på förhand.

Hur blev det dock? Det blev som oftast blir för Spurs. En tveksam insats där inget riktigt fungerar optimalt samtidigt som inget fungerar riktigt dåligt.

Startelvan först dock, vi börjar där.

Gazzaniga, Aurier, Sanchez, Dier, Davies, Ndombele, Sissoko, Lo Celso, Alli, Son, Kane.

Snarlik elva den mot Röda Stjärnan tidigare i veckan.

Matchen hinner knappt börja innan Eric Dier inkasserar ett gult kort för hårt spel när han stänger ner en motspelare i ett relativt farligt anfall på Spurs vänsterkant.

Situationen leder till en farlig chans för United som Gazzaniga styr upp.

Resten av första halvlek så dominerar Spurs innehavet av bollen, något vi känner igen sen förut. Antalet skapade chanser dock, där är det United som leder i första halvlek.

Det är samma visa som oftast nu för tiden i, Spurs får spendera mest tid med bollen men kan inte förvalta innehavet och alla siffror som brukar kunna berätta något om hur offensivt starka ett lag varit pekar på att Spurs inte skapar tillräckligt.

Spurs tvingas till ett byte i halvtid. Ndombele måste kliva av, indikationer på en skada finns.

Winks ersätter.

Inledningsvis av andra halvlek är Mousset riktigt nära ett drömmål för United.

Några minuter senare är det dock Heung Min Son (vem annars?) som tittar fram. Iskallt avslut, 1-0.

Hur länge får vi uppskatta Sydkoreanen och målet? I knappt två minuter innan Sheffield gör 1-1.

Efter målet så kommer VAR in i bilden.

Som så oftast så ställer sig VAR på Spurs sida i detta fall och en offside har skett innan målet uppstod. Hur VAR kunde bedöma detta som offside är en fråga som många ställer sig då det är frågan om millimeter på millimeter och åter millimeter. Det är omöjligt att vara hundra procent säker.

VAR-granskningen pågår i vad som känns som en kvart.

Målet ogiltigförklaras.

Sen dröjer det 10 minuter och Sheffield gör 1-1 på riktigt. Inte ens VAR kan rädda Spurs.

En stund innan satte Pochettino in Foyth för Dele.

Efter 85 minuter roterar Pochettino in Lucas för Aurier.

Men, det räcker inte.

Spurs är aldrig nära ett 2-1 mål riktigt. Man pressar på och försöker men det blir aldrig riktigt farligt och Sheffield gör det bra.

Vad kan man säga om matchen? Vi visste att Sheffield är starka som nykomling. Få insläppta mål, bra form och ett kompakt lag.

På det, ett Spurs som pendlar upp och ner i allt just nu. Det är inte svårare än så.

Problemen som jag ser mest är att Spurs saknar energin, farten och fläkten som vi brukar se regelbundet innan 2019 tog vid.

Landslagsuppehåll på detta elände till form är inte bra heller för Spurs.

Något mer att tillägga? Nä. Det går inte. Det är tungt nu.