Program för medlemsresan hösten 2019 – Uppdaterat 191029

Programmet för höstens medlemsresa med matchen mot Sheffield United den 9 nov börjar nu att bli klart.

Nu närmar det sig att vi ses i London och vi har lite mer information sedan sist.
Till att börja med så har vi nu idag fått klartecken om en stadiumtur på fredag em för de av er som kan och vill göra detta. Turen blir samordnad med Tottenhams Venner och börjar klockan 15 alternativt 15.30 (två olika grupper). Vi har lyckats att få 20 platser till detta och tyvärr måste vi ha besked ganska fort. Senast nu på fredag 1 nov behöver vi veta. Turen kostar 340 kr/person och du som vill gå anmäler det till oss med ett mail till resor(at)tottenhamhotspur.s samt sätter in pengar till THSS med en notis att det gäller stadiumtour. Platserna fördelas efter turordning som anmälan kommit in. Blir det fler än 20 hoppas vi kunna få till fler platser. Men det kan vi idag inte lova.
Det andra är en påminnelse om legendkvällen på lördag efter match. Ganska många har hört av sig och anmält (samt betalt). Men inte alla. Om du vill gå så svara även om detta snarast. Samt betala in de 550 kr/person om du vill gå. Några av er har anmält sig men inte ännu betalt. Glöm då inte bort att göra det.
Om frågor hör gärna av dig. Annars så syns vi snart i London!
COYS!
Reseledningen g.m
Gunnar

Vi kommer att starta matchdagen lördag för de som vill med att samlas runt Gandhi- statyn (Tavistock Sq Gardens) kl 10.00 (alla tider lokala). För traditionell fotografering och sedan gemensam avfärd uppåt mot N17. Väl där finns tid att antingen shoppa i vår nya stora klubbshop eller att besöka någon lokal pub samt kanske passa på att äta något före match. Matchstart är kl 15.00 lokalt och då mycket att se inne på arenan och säkerhetskontrollen kan ta tid försök gärna gå in en timme innan match.

Efter matchen har vi ett gemensam legendarkväll ihop med Tottenhams Venner (Norge) inne på arenan. Vi kommer att hålla till på Beavertowns mikrobryggeri där en pizzabuffé ingår i priset (dryck står var och en för). Eventet pågår mellan 19.30 och 22.00 och är exklusivt för medlemmar ifrån THSS som föranmäler sig. Kostnaden är SEK 550/person för att delta och betalas in till THSS via våra betalningskanaler i förväg. Ange gärna ”Legendkväll H19” för att lättare följa.

Ni som vill följa med på legendkvällen kommer att få ett armband/biljett som gör att ni kan gå ut från arenan efter matchen ifall ni vill shoppa eller göra något annat. Det går även bra att stanna kvar inne på arenan om man vill. I dagsläget vet vi inte vilka legender som kommer att vara med på detta event. Mer information om detta kommer närmare resan

Söndag kommer inga gemensamma aktiviter att planeras utan var och en väljer vad ni vill göra. Som vanligt bokar varje resenär resa och hotell själv. Om du vill att THSS ska hjälpa till att hitta någon att dela rum med så skicka ett mail till resor(at)tottenhamhotspur.se.

Reseledningen (Gunnar Peterson och Urban Blom) kommer som sagt att bo på hotell Point A vid Kings Cross. Vilket är nära Tavistock, Royal National och andra hotell som använts vid tidigare resor.

/Reseledningen

One comment

  1. Är det någon som har tips på hur man kan få tag på biljett till Spurs-ManU 14 mars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*