Program för medlemsresan hösten 2019 – Uppdaterat 191015

Programmet för höstens medlemsresa med matchen mot Sheffield United den 9 nov börjar nu att bli klart.

Vi kommer att starta matchdagen lördag för de som vill med att samlas runt Gandhi- statyn (Tavistock Sq Gardens) kl 10.00 (alla tider lokala). För traditionell fotografering och sedan gemensam avfärd uppåt mot N17. Väl där finns tid att antingen shoppa i vår nya stora klubbshop eller att besöka någon lokal pub samt kanske passa på att äta något före match. Matchstart är kl 15.00 lokalt och då mycket att se inne på arenan och säkerhetskontrollen kan ta tid försök gärna gå in en timme innan match.

Efter matchen har vi ett gemensam legendarkväll ihop med Tottenhams Venner (Norge) inne på arenan. Vi kommer att hålla till på Beavertowns mikrobryggeri där en pizzabuffé ingår i priset (dryck står var och en för). Eventet pågår mellan 19.30 och 22.00 och är exklusivt för medlemmar ifrån THSS som föranmäler sig. Kostnaden är SEK 550/person för att delta och betalas in till THSS via våra betalningskanaler i förväg. Ange gärna ”Legendkväll H19” för att lättare följa.

Ni som vill följa med på legendkvällen kommer att få ett armband/biljett som gör att ni kan gå ut från arenan efter matchen ifall ni vill shoppa eller göra något annat. Det går även bra att stanna kvar inne på arenan om man vill. I dagsläget vet vi inte vilka legender som kommer att vara med på detta event. Mer information om detta kommer närmare resan

För fredagen 8 nov och för de som kommer lite tidigare försöker vi få till en rundtur inne på arenan under eftermiddagen. Vi har inte fått klartecken ännu om det går att lösa men om det blir av så kommer ny information ut (anmälan kommer att krävas). Söndag kommer inga gemensamma aktiviter att planeras utan var och en väljer vad ni vill göra. Som vanligt bokar varje resenär resa och hotell själv. Om du vill att THSS ska hjälpa till att hitta någon att dela rum med så skicka ett mail till resor(at)tottenhamhotspur.se.

Reseledningen (Gunnar Peterson och Urban Blom) kommer som sagt att bo på hotell Point A vid Kings Cross. Vilket är nära Tavistock, Royal National och andra hotell som använts vid tidigare resor.

/Reseledningen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*