Årsmötet 2019 hölls i Norrköping

THSS årsmöte 2019 hölls på Titans Sportbar i Norrköping. Vi var cirka 40 stycken som hade samlats för årsmötet och styrelsen vill tacka alla som kom dit och förgyllde en annars ganska trist lördag med tanke på resultat och skadan på vår kapten!

Urban Blom från Uddevalla valdes av årsmötet till ny ordförande för THSS och tog över stafettpinnen efter undertecknad som har haft äran att inneha posten de två senaste åren. Urban blir därmed den fjärde ordförande sedan starten 2004!

Vi tackar Stig Henriksson och Tomas Berg, som avgick från styrelsen, för deras engagemang, och välkomnar Jenny Boström (bilden nedan) och Fanny Scharp som valdes in som suppleanter på ett år.

Valberedningens förslag på styrelse som godtogs av årsmötet.

Ledamöter: Urban Blom – Ordförande 1 år kvar, Thomas Erlandsson omval på 2 år, Gunnar Peterson 1 år kvar, Mathias Bridfelt 1 år kvar, Sverker Otterström omval på 2 år, Peter Ström 1 år kvar. Suppleanter Jenny Boström nyval 1 år, Fanny Scharp nyval 1 år

Vi tackar även Linda på Titans som från och med nu kommer att vara THSS samlingsplats i Norrköping!

Nu ser vi fram mot resten av säsongen både när det gäller THSS och Tottenham Hotspur!

COYS

/Styrelsen genom Sverker ”Svucka” Otterström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*