N’Koudou och Shashoua lämnar samt mer lån

Vi försökte summera transferfönstret tidigare i Augusti när det stängt med en hel del förändringar både in och ut samt en del lån.

Nu denna vecka har vi ytterligare förändringar i Georges-Kevin N’Koudou som lämnar för turkiska Besiktas. Wingern lyckades aldrig i Spurs och kanske var köpet en felbedömning redan från start av Spurs där N’Koudou är en klassisk winger som Aaron Lennon en gång i tiden var och liknande där Pochettinos Spurs använder kanterna på helt andra sätt.

Spurs sägs sälja N’Koudou för 5 mijoner pund och på det påstår media att Spurs fått med en 50% ”sell-on”-klausul. Som betyder att om N’Koudous form och karriär skulle ta fart igen och han lämnar Besiktas så kommer Spurs ta 50% av försäljningssumman som Besiktas mottager.

Utöver det, Sam Shashoua, en lovande Spurs-spelare i vår akademi som många talat bra om testade lyckan utomlands på lån förra säsongen och gjorde det bra och han lämnar nu Spurs för Segunda-laget Teneriffa i Spanien.

Utöver det har vi flera nya lån att rapportera.

Kazaiah Sterling går till Doncaster Rovers, lån till Januari.

Anthony Georgiou går till Ipswich, likaså till Januari.

Jack Roles går till Cambridge United, även han till Januari endast.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*