Transfer Deadline Day – LIVE

Det är dags att stänga det engelska transferfönstret.

Likt förra året är det en aningen speciellt när England ska stänga sitt fönster tidigare än alla andra.

Detta innebär att fönstret för spelare att ansluta till engelska klubbar stänger torsdagen den 8 augusti, 18:00.

Nedan kan ni följa våra live-uppdateringar för allt som händer gällande Spurs.

Torsdag, 19:15 – Om inget alldeles extraordinärt händer så är transferfönstret stängt för vår del och med tanke på kvaliteten vi lyckats behålla och förvärva måste det väl klassas som ett riktigt bra sådant? Ndombélé, Lo Celso, Sessegnon och Clarke in vilket är riktigt bra spelare för nu och för framtiden. Vi har tappat Llorente, Trippier, Vorm, Onomah och Janssen så här långt, med risk för att Eriksen och Rose gör dem sällskap senare denna månad. Vi säger god kväll och grattis alla Spurssupportrar!

Torsdag, 18:50 – Så är även Ryan Sessegnon officiell!

Ett sexårskontrakt är påskrivet och han övertar tröja #19. Onomah går åt motsatt håll på en permanent deal till Fulham.

Torsdag, 18:40 – Anledningen till Lo Celsos låneavtal sägs vara på grund av en vidareförsäljningsklausul från argentinarens förrförra klubb PSG. Avtalet lär mynna ut i en permanent flytt till nästa sommar.

Torsdag, 18:22 – Så var det officiellt! HOLA Lo Celso!

Lo Celso ansluter på ett säsongslångt lån med option på köp. Han får tröja nummer 18.

Torsdag, 17:50 – Tio minuter kvar av fönstret och ännu inga officiella förmedlingar från klubben. Ett smygfoto på Sessegnon med Spurströja är det enda som läckt ut. Ryan och Lo Celso kommer dock med allra största säkerhet presenteras ikväll.

Torsdag, 17:00 – En timme kvar och svetten lackar redan inför den kanske stressigaste timmen på en mindre evighet. Get In!

Torsdag, 16:59 – Spurs har tackat nej till bud från WatfordDanny Rose.

Torsdag, 16:50 – Danny Rose ska enligt uppgift vara på Watfords träningsanläggning för en flytt.

Torsdag, 16:44 – Det rapporteras nu att Dybala till Spurs definitivt är avblåst. Samtidigt florerar lösryckta rykten att Bruno Fernandes ska ha landat i London! TDD at it’s finest, ladies and gentlemen!

Torsdag, 16:13 – Nu kommer rapporter om att Ryan Sessegnon är klar och skrivit på ett femårskontrakt med Spurs. Vi avvaktar officiell konfirmation.

Torsdag, 15:34 – Nu är det från Stoke-håll bekräftat att Cameron Carter-Vickers går till Championshiplaget på ett säsongslångt lån.

Torsdag, 15:09 – Rapportering utanför Spurs träningsanläggning i detta nu skvallrar om att två läkarundersökningar just nu genomförs!

Torsdag, 15:05 – Väldigt tyst nu. Vi smiter emellan med knappt relaterad nyhet. De gick bet om först Dybala och sedan troligtvis Mandzukic som ser osannolik ut, nu ska United vara ute efter Llorente som ju lämnade Spurs i somras.

Torsdag, 14:19 – En uppdatering över våra förehavanden op transfermarknaden med knappa fyra timmar kvar:

Giovani Lo Celso – Sägs vara i London för att fullborda sin övergång.

Ryan Sessegnon – Sägs även han vara klar för Spurs. Presenteras troligtvis samtidigt med Lo Celso. Josh Onomah sägs gå till Fulham som en del av affären.

Paulo Dybala – På, av, på, av, otroligt osannolikt, inte helt hopplöst. Turerna har varit många men affären lär bli väldigt svår att bärga.

Christian Eriksen – Poch räknar inte med dansken och han lär gå om han kommer överens med annan klubb. United sägs dock vara uteslutet efter ett löfte till Levy.

Victor Wanyama – Ska vara up for grabs för klubbar att köpa.

Cameron Carter Vickers – Sägs vara nära Stoke, antingen som lån eller permanent.

Danny Rose – Ska vara tillgänglig på marknaden.

Torsdag, 13:45 – Det viskas om att Wanyama kan släppas av Spurs efter att fönstret stängt.

Torsdag, 13:36 – Kan den tidigare Spursryktande wingern Zaha vara ett sent transfermål? Everton och Arsenal har länge ryktats som destination för ivorianen, men kanske kidnappar vi affären i sista sekund. Zaha har hursomhelst lämnat in en transfer request och dök inte upp på träningen idag..

Torsdag, 13:32 – Vidare rykten säger att Levy gett upp den komplicerade soppan med Dybalas bildrättigheter för att ägna sig åt sådant som går att lösa under resterande timmar. Än lär dock inte sista ordet vara sagt i detta ärende.

Torsdag, 13:26 – Rykten placerar Cameron Carter Vickers i Stoke för £6 miljoner.

Torsdag, 12:45 – EveningStandard skriver i lång artikel nu om att Dybala dealen fort kan var PÅ, samt att Lo Celso är på medicinsk undersökning.

Torsdag, 12:18 – Fler dåliga rykten. Ryan Sessegnon övergången från Fulham verkar också ha strandat, enligt Daily Mirror.

Torsdag, 12:10 – Dybala dealen är OFF, enligt många källor nu.

Torsdag, 11:43 – Vi fortsätter sondera alla rykten. För att köpa spelare måste man sälja spelare med. Sky rapporterar att Spurs under förmiddagen skickat förfrågningar till olika klubbar om att få köpa Wanyama. Bournemouth va intresserade tidigare i somras men efter köpet av Phillip Billing har intresset svalnat. Brighton sägs annars vara intresserade om de inte lyckas värva Drinkwater (älskar namnet)

Torsdag, 11:30 – Håll i er nu. Ryktena går flitigt på nätet. Enligt ihållande prat runt om är Lo Celso just i detta nu på läkarundersökning hos Tottenham och Dybala sägs vara i London (en nypa salt på det), samtidigt går det rykten om att Dybala inte ska behöva göra någon läkarundersökning hos Tottenham då han hade en officiell och bra undersökning inför Juventus försäsong. Nu känns det som det börjar.

Torsdag, 11:12 – Lite ekonomiska uppdateringar. Enligt Marca ska uppbyggnaden runt lånet av Lo Celso vara följande: Som lånekostnad slantar Spurs upp med 16 miljoner pund direkt för första året. Det lånet ska sträcka sig till 30 juni 2020. Efter det finns en köpoption på 40 miljoner pund för 80% av ägarskapet av Lo Celso. De övriga 20 % ska vara uppdelade i olika klausuler så som Europaspel och andra prestationer. Om inte dessa prestationer inte uppfylls och Spurs genomför köpet består 20% ägardel hos Betis.

Torsdag, 10:25 – Något som det varit väldigt tyst om sedan det började skrikas om honom för några dagar sedan är den Algeriske ytterbacken Youcef Atal. Atal flyttade till Nice 2018 och stod där för 6 mål och 1 assist under 30 matcher. Då pengarna ser ut att spenderas på andra håll får vi väl se detta rykte som svalt fastän en ytterback av hög kvalitet borde vara prio hos Poch?

Torsdag, 10:21 – Enligt Gazzetan så är Levy och Dybalas agent inte riktigt överens. Dybalas agent sägs kräva 10 miljoner pund i nettolön medan Levy försöker pruta på 8 miljoner samt att Dybalas agent kräver en enorm summa för sig själv (snackas om 15 miljoner pund) medan Levy endast vill betala en femtedel av den summan.

Torsdag, 09:22– HÅLL I HATTEN! Paulo Dybala är enligt trovärdiga BBC väldigt nära en övergång till Spurs! Det borde få igång salivverksamheten i munnen på er alla. Håll tummarna nu! Samma källa påstår att affären med Bruno Fernandes därmed är död.

Torsdag, 08:56 – Vad gäller Eriksen påstår källor att Poch bestämde sig för att dansken inte ingår i lagets framtid efter sina kommentarer i början på sommaren, därav hans tillgänglighet på marknaden. Han har ryktats till framför allt Real Madrid och United men båda destinationerna verkar döda. Zidane ska inte tycka Eriksen håller för Real (som ska ha vänt sig mot Neymar) och Christian ska själv ha nobbat United. Bland troliga destinationer nämns nu, förutom Atleti, Barcelona och Juventus. Dessa har fortfarande veckor på sig att lösa en övergång.

Torsdag, 08:43  – Övriga rykten som cirkulerar hårdast är Bruno Fernandes och Paulo Dybala med den sistnämnda som det ivrigaste namnet. Dybala uppges från vissa håll till och med vara färdigförhandlad när det kommer till lön och övergångssumma, det enda som är i vägen är ett avtal kring rättigheter för bilder. Detta hinder är alldeles för komplicerat för att reda ut här.

På väg ut verkar Josh Onomah vara som en del i Sessegnons övergång. Eriksen ryktas till Atletico Madrid och envisa rykten gör gällande att Danny Rose fortfarande är up for grabs.

Torsdag, 08:30 – GOD MORGON och välkomna till Transfer Deadline Day! Idag kommer garanterat vara en av de mest händelserika dagarna på åratal. Det kommer samstämmiga rapporter från runt om i Europa att Ryan Sessegnon och Giovani Lo Celso ska vara klara för klubben och annonseras under dagen.

Onsdag, 20:35 – Dybala spelar en träningsmatch med Juventus i detta nu bakom stängda dörrar (delvis) som sänds live på twitter. Han gjorde nyligen mål. Ytterligare bevis att London inte är en kommande destination för argentinaren?

Onsdag, 20:02 – Lo Celso spelar inte med Betis ikväll som har en vänskapsmatch med Las Palmas 21:30. Låt spekulationerna spåra ytterligare. På det så är det mycket snack igen om Sessegnon från Fulham. Sägs bli klart imorgon. Dybala sägs vara nära Spurs vilket vi fortfarande tar med salt, salt och åter salt. Det känns för långt bort.

Onsdag, 18:39 – Samtidigt som Lo Celso låter vara närmare en övergång så kommer rapporter från Italien att Paolo Dybala inte vill gå till Premier League efter att både Spurs och United visat intresse. Spelaren vill inte och lönekravet sägs vara att han vill dubbla sina 175,000 pund i veckan hos Juventus för att gå till England. På det har brittisk media flaggat hela onsdagen att affären skulle bli svår att få ihop i tid på grund av hur komplex Dybalas kontrakt är. Utöver att man ska komma överens med spelare, agent och klubbar så har Dybala någon form av tredjepartsföretag som är delaktig i Dybala som också ska säga sitt.

Onsdag, 18:21 – Hoppsan! Spansk media rapporterar nu från otroligt många håll att Lo Celso-soppan är klar och att argentinaren kommer ansluta till Tottenham. Om det varit många som sagt mycket om Lo Celso-transfern så är det inget mot antalet som nu påstår att det är klart! Till och med Erik Niva har kommenterat på Twitter att det ser att vara gång att bli klart på riktigt. Vi hoppas!

Onsdag, 18:01, – Mindre än 24 timmar kvar! Ingen Bruno, Ryan, Steven, Paolo eller Giovani än. Kan det ske? Vi hoppas! Media roterar samma rykten om och om igen.

Onsdag, 15:48 – Vår live-uppdaterings första meddelande. Snart 24 timmar kvar av detta transferfönster endast när klockan slår 18:00 här snart. Hur ser läget ut för oss?

  • Giovani Lo Celso, mittfältare i Real Betis. Gammal PSG-spelare från Argentina. Prislappen som Betis vill ha är 60 – 70 miljoner. Spurs sägs värdera spelaren till 50 miljoner pund och detta är samma story vi hört hela sommaren. Känns det som att denna kan bli av? Inte omöjligt men det är tight med tid som talar emot nu.
  • Bruno Fernandes, mittfältare i Sporting Lissabon. Snarlik historia som Lo Celso. Klubben har ett pris i åtanke. Spurs har ett annat och där vill just nu inte Sporting släppa för öre lägre än 70 miljoner pund. Likt Celso, detta är en transfer som lika gärna kan bli av som att den inte kan bli av. 50-50 chans?
  • Bröderna Sessegnon från Fulham sägs vara på väg. Men, likt Lo Celso och Bruno. Det är rykten som hängt i hela sommaren. Är det något som kommer bli klart innan torsdag kväll?
  • Sist men inte minst – Ett galet rykte. Paolo Dybala, från Juventus. Känns omöjligt? Ja.SEDAN TIDIGARE KLARA TRANSFERS: 
    IN: Tanguy Ndombele (Lyon), Jack Clarke (Leeds),UT: Kieran Trippier (Atletico Madrid), Fernando Llorente (-), Vincent Janssen (CF Monterrey), Michel Vorm (-),

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*