Efter Tottenham – Inter, 1-1 (1-2)

Det blev tyvärr förlust på straffar mot Inter på Tottenham Hotspur Stadium i sista genrepet inför matchen mot Villa om 7 dagar.

Var det en dålig match dock? Absolut inte, klart godkänd insats för att vara försäsong.

Matchen har en lysande inledning där Pochettinos startelva som börjar med Lloris, Rose, Vertonghen, Sanchez, Walker-Peters, Winks, Ndombele, Sissoko, Lamela, Kane och Lucas gör mål efter bara 3 minuter. Lamela hittar Lucas. Bra assist av Lamela, bra avslut av Lucas. Enkelt!

Därefter svänger det åt båda hållen och vid 36 minuter spelade så har Walker-Peters en mindre bra insats där han inte är med i matchen riktigt, hamnar fel och öppnar upp för ett Inter-anfall som slutar i 1-1.

I andra halvlek gör Pochettino endast två byten (!) i paus, Toby ersätter Vertonghen, Eriksen ersätter Sissoko.

Matchen svänger en del men det blir aldrig riktigt farligt, förutom Inter som drar ett fantastisk skott i stolpen.

Gazzaniga, Son och Skipp kommer in efter 64 minuter, ersätter Lloris, Kane och Winks.

Efter 80 minuter kommer Parrott, N’Koudou, Georgiou, Marsh, White och Tanganga in. Ut går Lamela, Lucas, Rose, Walker-Peters, Ndombele, Sanchez.

Det blir dock inga fler mål där.

Straffar väntar.

Eriksen inleder och han gör som mot Bayern München. Tveksam straff, svagt ner till vänster, räddad.

Inter missar dock också sin första straff. Lloris som tar straffarna denna gång räddar.

Son sätter sin, Inter likaså.

N’Koudou gör försäsongens finaste straff när han lurar målvakten helt. Inter sätter sin.

Toby gör sin straff, likaså mål. Inter likaså.

Skipps straff räddas dock. Joao Mario för Inter sätter sin och Inter tar segern.

En förlust men bra försäsongsmatch överlag.

Nu får säsongen gärna dra igång och vi ser gärna att Dele och Eriksen hittar en starkare form än den vi sett hittills under sommaren. Kane, Parrott, Son, Lucas känns heta.