Supporter Clubs Awards 2018/19

I samband med den sista hemmamatchen varje år samlas representanter från många av de nu drygt 200 officiella supporterklubbarna för att dela ut pris till årets spelare och årets mål. I år hölls prisutdelningen inne i ett av VIP utrymmena på den nya arenan.

Det var drygt 200 personer från världens alla hörn på plats och representanter från THSS var såklart där! Paul Coyte som sköter presentationer och intervjuer på arenan varje match var konferencier och han kommer att se bra ut framför grillen i sommar som ni kan se!

Priset till både årets spelare och årets mål gick i år till Heung-Min Son! Priset för årets mål fick han för sin soloprestationen mot Chelsea. Han var tyvärr inte på plats för att ta mot sina priser men vi fick besök av Ledley King som bland annat lottade ut priser varav ett pris var att efter matchen mot Everton få lämna över utmärkelserna till Son! Tyvärr var det ingen från THSS som fick den äran utan den gick till Oliver Ziller från Tottenhams Venner!

Efter prisutdelningen fick vi som bland de första en guidad visning av vårt nya hem. Dessvärre fick vi inte gå in i omklädningsrummet vilket man kommer att få göra när de riktiga visningarna börjar under sommaren.

Nu ser vi fram mot en ny säsong där vi äntligen får spela hemmamatcherna på hemmaplan igen!

COYS

/Sverker ”Svucka” Otterström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*