THSS golfen i Enköping den 28 september – 10 års jubileum.

THSS golfen har nu pågått i nio år med lika många olika vinnare. De mest kända som har inteckningar i pokalen är Osvaldo Ardiles och Mark Falco. Vi får nu se om någon kan bli den första med två inteckningar i vandringspriset.
Den 28 september i Enköping smäller det. Och det är drags att kasta in era anmälningar nu. Namn, handicap och medlemsnummer i THSS anmäler ni till Thssgolfen@gmail.com. Samtidigt har ni en kostnad på 450:- varav 250:- skall vara insatt på swishkonto 0705-570827 senast den 1 augusti 2019. Resterande skall sitta på kontot den 1 september. Avbokningar efter den 1 september återbetalas ej.
För 450:- får ni greenfee, låna golfvagn (så långt de räcker), rangebollar, morgonkaffe med ostmacka, korv efter 9:an, en dryck samt buffé innan prisutdelningen. OBS om har ni priser att skänka till prisbordet, anmäl detta till peterjborg57@gmail.com
Övriga gäster och caddies betalar 150:- på plats samt betalar gällande pris för mat och dryck.
Förutom alla THSSare så har inbjudan gått ut till Graham Roberts, Paul Stewart, Steve Sedgley, Mickey Hazard, Clive Allen, Tobbe Nilsson och vår hedersmedlem Peter Forsberg. Vi får väl se om och vilka som har möjlighet att komma.
Erfarenhetsmässigt så brukar de flesta komma till Enköping på fredagen och bo på Best Western hotell. Kolla med peterjborg57@gmail.com att KI har rum fixat. Singelrum kostar 700:- inkl frukost och dubbelrum 800:-.
Det preliminära programmet är enl. följande:
27/9 18:00 samling i hotellbaren
19:15 avgång för gemensam middag. Deltagande måste anmälas till peterjborg57@gmail.com
21:30 Avslutning på Players Inn
28/9 prel. kl 08:00 går startskottet för tävlingen. Fika serveras innan
15:00 Buffé och prisutdelning
16:00 om gudarna är med oss så får vi se Spurs på tvn. Lottningen änden 13/6 så vi vet ganska snart hur det blir med detta.
19;30 samling i hotellbaren eller Players Inn för de som vill och orkar.

Kolla almanackan att ni inte är upptagna den helgen och släng in en anmälan.
Välkomna till Enköping.
Med vänlig hälsning, tävlingsledningen GK Peter J Borg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*