Dubbel förlust

Förra helgen fanns det en förhoppning att vi skulle vinna Champions Leauge i fotboll. Samtidigt så skulle vi vinna mot Liverpoolsupportrarna Enköping i golf. Så blev tyvärr inte fallet.
Dubbel förlust.
Dagen började i mulet väder då 18 THSS-spelare och 30-talet caddies/supportrar möttes upp i Enköping. Det mulna vädret övergick till regn, precis lagom när golfen skulle börja. Liverpool mönstrade upp med 17 spelare som har Enköping som hemmabana, varav många med riktigt lågt handicap. Dessutom hade man lånat in en annan låghandicapare.
Att det skulle bli tufft förstod vi redan från början, men vi lovade varann att vi verkligen skulle kämpa. Av tretton matcher så slutade 8 med förlust och vi vann bara 5 stycken. Men det var jämnare än vad resultatet visar. 5 av matcherna avgjordes nämligen på sista hålet, varav de flesta slutade, tyvärr med negativt resultat.
Om detta kommer att bli en årligen återkommande tävling får framtiden utvisa. Klart är dock att vi skall försöka oss på en revansch nästa år. Och alla spelare som plockade poäng i tävlingen är klara i nästa års lag. Resten får kvala in i årets upplaga av THSS-golfen den 28 september. (Mer att läsa om den tävlingen kommer snart).
Magnus Tillgren, Motala utsågs av Liverpoolsupportrarna som bästa THSSare.
Stämningen var god på kvällen även om de ”rödas” glädje var mycket större.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*