MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 27: Lucas Moura of Tottenham Hotspur celebrates after scoring his team's second goal during the Premier League match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford on August 27, 2018 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

Träna med ledare från Tottenham i Göteborg i juni!

Hej alla svenska älskare av Tottenham Hotspur. Har ni barn som vi träna tillsammans med ledare från Tottenhams ungdomsakademi så finns chansen nu i sommar i Göteborg då det finns platser kvar! Läs mer på länken nedan!

On Saturday 15th June – Wednesday 19th June, Tottenham Hotspur Football Club running its world-class International Player Development Programme in Gothenburg. The Player Development Programme is designed for players aged 8 – 16 years and focuses on every aspect of the game using the same coaching methods delivered within the Club’s renowned Academy. There is still availability so sign up now by clicking here:

 

Sverker ”Svucka” Otterström

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*