Biljetter till testmatch 2 – Tottenham Hotspur Legends

THSS har möjlighet att ansöka om biljetter till testmatch nummer två på den nya arenan. Matchen spelas lördag 30/3 17:30 engelsk tid.

Vi behöver ansökan till biljetter(at)tottenhamhotspur.se absolut senast 12:00 lördag 16/3. Alla som ansöker måste ha ett giltigt OneHotspur medlemskap (ej gratismedlemskap) då biljetterna laddas på medlemskortet. De som får biljetter via THSS  kan logga in på sitt OneHotspur konto och betala biljetten direkt till THFC. Biljettpris är £10 för vuxna och £5 för juniorer/seniorer. Vi har inte fått information om på vilken sektion biljetterna är.

Vi kommer att få reda på hur många biljetter som THSS  får innan biljetterna går till försäljning till OneHotspur medlemmar så får man inte tilldelning via THSS finns  chansen att köpa direkt från THFC. Om vi inte får de antal som vi ansöker om prioriteras de som har köpt flest antal biljetter via  THSS de senaste tre säsongerna inklusive denna säsong.

/Styrelsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*