Ny golftävling för THSS

De senaste nio åren har de golfande THSS-medlemmarna kunnat roa sig med THSS-golfen i Enköping. Och den sista tävlingen var också kvalificering till den nya tävlingen där vi utmanats mot Liverpoolsupportrarna i golf. Den 1 juni är det dags i Enköping för den nya tävlingen. ”TOTTENHAM – LIVERPOOL”
Följande lag har kvalificerat sig resp. blivit uttaget: Jan Kaski, Patrik Lindgren, Rikard Stenberg, Andreas Ljungberg, Mio Davenell, Torbjörn Löfgren, Fred Raghall, Thomas Erlandsson, Roy Bernhardsson, Karl-Gustav Johansson, Magnus Söderholm, Johan Sjöström, Johan Jonsson, Stefan Gustavsson och Peter J Borg (spelande lagledare). Dessutom finns ett wild Card som inte utdelats ännu. Ovanstående nämnda spelare levererar in hcp, hemmaklubb samt golf-ID till Peter J Borg.
I övrigt gäller följande: Den 1 juni samlas vi kl 10:00 på golfklubben för lag- och regelgenomgång. De 8 med lägst handicap spelar matchspel man mot man. De övriga 8 spelar 2-manna scramble (detaljer återkommer vi om).
12:00 Tävlingen startar.
18:30 Bankett och prisutdelning
20:00 Besök av Ray Clemence* som har lite att berätta om sin tid i Spurs och Liverpool.
21:00 Tittar vi på Champions leauge finalen tillsammans.
Pris 250:- – 300:-/person + greenfee. I priset ingår finansiering av nyinstiftad buckla, middag samt 2 dryck under dagen. Dessutom besök av en legend. Övriga supportrar och fans betalar också 250:- för att få deltaga inkl mat ochdryck.
Enl. vad tävlingsledningen erfar så har ett 40-tal anmält intresse att gå caddie. Det har Peter Kristoffersson från Borlänge koll på. Men andra är också välkomna att komma. Maila intresse till peterjborg57@gmail.com
*I nuläget så representerar Ray Clemence Liverpool i golfen och THSS funderar över vad de ska slänga in som 16:e man. Ytterligare info kommer och förhandling med Best Western pågår gällande subventionerade hotellpriser för långväga gäster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*