Inför Tottenham – Leicester

Dags igen att ställa alarmet tidigt, ta med lätt packning i snyggaste väskan och bege sig till Arlanda för en härlig fotbollshelg i London.

I väntan på söndagens huvudmatch tillbringas lördagen på Loftus Road där QPR möter Birmingham, i ”långa bollar på Bengt”-serien.

Efter denna ”sparka och spring”-match blir det en upplevelse i den sköna fotbollskonsten att bege sig till Wembley för att avnjuta vårt Tottenham möta Leicester.

Detta Leicester som säsongen 2015/2016 stod för århundradets skräll då man helt otippat vann Premier League, under Claudio Ranieris ledning. De har efter det haft svårt att nå liknande höjder och numera är det Claude Puel som basar. Man har dock en tydlig förmåga att göra sina bästa matcher mot topplagen. Nära att ta poäng mot United. Frågetecken för Marc Albrighton.

Tottenham saknar fortfarande Harry Kane och Dele Alli samt även Eric Dier och Ben Davies, men har fått tillbaka Son Heung-min – som gjort mål både mot Watford och Newcastle. Återstår att se om Leicester kan störa Tottenham, jag tror dock Spurs drar längsta strået även om det kan bli en jämn match.

Återkommer med matchrapport live från Wembley.

COYS!

/Tomas Jansson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*