Inför Cardiff – Tottenham

Nytt år, nya möjligheter. 2018 slutade med en av de sämre halvlekar Tottenham presterat på länge. Men om vi glömmer den senaste matchen, som jag personligen gärna vill göra, så har Tottenham varit ett av ligans formstarkaste lag. Att det blev en plump i protokollet senast, tror jag var en blandning av slitna spelare och underskattning.

Det är något som måste undvikas om det ska bli tre poäng på Cardiff City Stadium. Cardiff har haft en uppåtgående form den senaste tiden och har vunnit fyra av de sex senaste hemmamatcherna. Det är med andra ord inte tre poäng som kommer att vinnas genom att ställa ut skorna. Det kommer att krävas en hundraprocentig insats och det hoppas jag att alla spelare, med den senaste matchen i minnet, kommer att förstå.

Spelarna som startar i Tottenham tror jag blir snarlik den mot Wolves, med en möjlig rotation på ytterbacksplatserna. I övrigt så tror jag att de flesta spelarna får chans att revanschera sig direkt.

Möjlig startelva:

Lloris

Walker-Pieters – Alderweireld – Sanchez – Rose

Sissoko – Winks

Son – Dele – Eriksen

Kane

Nu hoppas vi att det nya året får en riktigt fin start. Att vi får en insats som får oss att glömma det som varit och istället få oss att börja drömma igen.

COYS!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*