Liljevit höstlovsfotboll i Stockholm

Under höstlovet var fyra tränare (Aaron Baker, Matheus Scapin, Jerome Baker och Akash Lakhani) från Tottenhams Akademi i Stockholm och höll i en fotbollskola för barn födda 2005-2009 samt 2002-2006. Som arrangör stod CoachenEvents som även arrangerade en liknande fotbollskola i samarbete med Tottenham i Göteborg i våras.

Danderyd Arena var platsen för Tottenhams clinic i Stockholm.

För att se bilder från veckan i Stockholm kan ni gå in på CoachenEvents Instagram eller Facebook

Det finns även filmklipp för den som är intresserad.

Jag pratade en stund med Ola från CoachenEvents som har arrangerat liknande clinics med Real Madrid och när han ville samarbeta med ett engelskt lag föll valet naturligt på Tottenham då han länge har haft ett svagt öga för Spurs. Det kan mycket väl bli att THSS kommer att få en ny medlem snart 😉

Jag hade nöjet att få byta några ord med Aaron Baker (bilden) och Matheus Scapin, som även jobbar med Spurs Ladies, och överlämnade flaggor och grillförkläden från THSS till alla tränarna.

Arrangörerna fick även några förkläden och flaggor att lotta ut till deltagarna samt klistermärken som förhoppningsvis räckte till alla tjejer och killar.

Det kommer att arrangeras en ny vecka nästa år med möjlighet att få träna med instruktörer från världens bästa fotbollsklubb!

COYS

Sverker ”Svucka” Otterström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*