Efter Inter – Tottenham, 2-1

Det går inte riktigt att beskriva vad som hände.

Vi såg det komma, vi var förberedda på det. Men, ändå så gör det så ont.

En icke godkänd första halvlek, följt av ett mål, och därefter en serie dåliga beslut på och utanför plan gör att Inter slår tillbaka och får en sagolik inledning på gruppspelet i Champions League.

Tottenham får åka hem, slicka såren och reflektera över tre förluster i rad. Inte varje dag i Tottenham-lägret det händer nu för tiden.

Men – Vad hände?

Första halvlek är inte bra – Många beskriver det som en mindre katastrof men alla som följt Tottenham länge har sett värre halvlekar av Spurs utan tvekan. Vi fick dock aldrig igång något spel riktigt och Inter var bättre, 1-0 ledning till hemmalaget var nära både en, två och kanske tre och fyra gånger.

Första halvlek slutar dock 0-0, perfekt för Eriksen som inleder andra halvlek med ett skott som styrs in via Inter-försvaret i en konstig bollbana rakt in i mål. 0-1 till Spurs och helt plötsligt blir allt tvärtom. Inter tappar mark, Spurs tar för sig och attackerar mer tydligt.

Sen börjar Pochettino försöka stänga igen butiken. Ett antal byten sker och momentet och initiativet i matchen går över till Inter.

1-1.

Helvete.

Vad som helst men inte förlust. Rädda poängen skriker jag inombords.

2-1.

Klockan på 90+2.

För fan.

Vi visste det och kände det hänga i luften i stora delar av andra halvlek. Ändå, gör det ont.