THSS medlemsresa London hösten 2018

 

Som tidigare år planerar THSS för att erbjuda en medlemsresa till London i höst för att på plats se vårt kära Tottenham. Tyvärr har svårigheten om besked om när nya WHL är klart, samt vilken match vi skulle kunna få biljetter till, gjort att vi inte kunnat gå ut och informera om resa.

Vi har ännu inte fått dessa besked men fördröjningen av invigning är ännu inte längre framskjuten än att första matchen planeras till Manchester City den 28 oktober. Vilket gör att vi nu ändå går ut med denna förfrågan om att anmäla ditt intresse för en sådan resa senare i höst med förbehållet att det kan bli ytterligare förseningar av invigning och att vi inte fått klartecken på biljetter ännu.

Anmälan nu är inte bindande utan en föranmälan och det kan bli ändringar (helt inställd resa eller resa men match på annan arena än WHL).

Match och datum vi arbetar mot är Burnley helgen den 15 december (datum och tid inte definitivt fastställda). Om resan blir av (vi får biljetter och tillräckligt många vill åka) gäller samma villkor som vanligt. Alla som åker med är medlemmar i THSS och THFC OneHotspur samt att är man under 18 år åker man i målsmans sällskap.

Hotellrum kommer inte bokas av THSS utan det gör var och en. Dock kommer vi samlas och ha ett gemensamt program och många kommer troligen bo runt Kings Cross. Om man åker själv och vill dela rum så kan vi försöka hjälpa till att sätta dig i kontakt med andra med intresse av att dela.

Anmälan om intresse för resan gör du via mail till resor(at)tottenhamhotspur.se och vi kommer att lägga upp lista på hemsidan vilka som anmält sig samt löpande informera om vad som händer. Samt program för helgen.

COYS

Resegruppen

En kommentar

  1. Micke unnebo

    Hej jag åker gärna med på medlemsresan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*