Hugo Lloris misstänkt för rattfylla

Det har gått rätt länge sen Tottenham drabbades av en riktig skandal. Vi minns en julfest som spårade ur en gång. Ett krogbesök som blev för blött och så vidare men vi måste backa bandet flera, flera år bakåt för att hitta en som denna som uppdagades under fredag eftermiddag.

Brittisk media rapporterade att Hugo Lloris, Tottenhams lagkapten och likaså nybliven världsmästare i fotboll med sitt Frankrike, där han likaså är lagkapten, gripits misstänkt för rattfylla.

I ett uttalande ber nu Lloris om ursäkt för sitt agerande.

– Jag ber om ursäkt till min familj, till klubben, till mina lagkamrater, till managern och alla supportrar, säger han i ett uttalande, enligt nyhetsbyrån Press Association.

– Att köra rattfull är totalt oacceptabelt. Jag tar fullt ansvar för mina handlingar och det är inte den typ av förebild jag vill vara.

Många åsikter och tankar finns från alla supportrar över världen som följer Tottenham, där Hugo Lloris alltid varit en otroligt professionell spelare. När det var som mörkast var det han som tog kaptensbindeln och höll fast vid laget och klubben och red ut stormen. Samtidigt som han likaså tog bindeln i franska landslaget.

Alltid ett föredöme, alltid en ledare, alltid med en ödmjukhet och professionalism.

Därför kommer denna nyhet som en chock för många.

Tottenham har inte kommenterat denna händelse alls ännu. Vi lär höra mer på presskonferensen inför matchen mot Manchester United på måndag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.