Det blev en tuff lördagskväll i ett extremt varmt Spanien för Tottenham som gästade Girona.

Pochettino och laget flög ut tidigare under lördagen och av den trupp som flög till Spanien så skapade argentinaren följande startelva,

Amos, Marsh, Skipp,

Lucas, Son, N’Koudou

Ett 4-3-3 som vi sett att Pochettino testat lite här och där och som vi sett spår av i USA. Vill han ha mer alternativ till Spurs klassiska 4-2-3-1 som han gärna omvandlar ibland till en trebackslinje där ytterbackarna deltar offensivt?

Backlinjen åter igen, väldigt exponerad med Davies som mittback med en ung Eyoma bredvid och en stackars Georgiou igen som får spela vänsterback fast det inte är hans naturliga position.

En relativt giftig trio längst fram dock i en glödhet Lucas tillsammans med Son och en N’Koudou som ändå hittat målet två gånger under försäsongen hittills.

Matchens inledning svänger en aning fram och tillbaka, det märks att Girona är hungrigare och en aningen mer seniora och samtidigt att Spurs har ett ungt lag på planen. Dock efter 13 minuter vinner Lucas en frispark och som han förvaltar den, strax utanför straffområdet, upp i det högra krysset, 1-0 till Spurs!

Ni som minns PSGs match mot Malmö för något år sedan i Champions League minns ett liknande Lucas-mål.

Detta är nog höjdpunkten för Spurs del denna match, här efter går det bara utför.

Efter ungefär 22 minuter spelade så gör Girona 1-1, en fast situation som leder till ett inlägg som nickas in.

Efter 34 minuter har Girona vänt till 2-1, Portu springer sönder Davies på högerkanten och får in den i boxen.

Girona drar på sig gula kort här och där, man tar matchen på allvar och vill vinna – Vilket Spurs också vill men man är en aningen för junior och saknar en hel del rutin.

Totalt tre gula kort innan halvtid för Girona, 2-1 till spanjorerna i halvtid.

Pochettino agerar direkt i halvtid och sätter in Gazzaniga, Walker-Peters och Llorente.

Ut går Vorm, Aurier och Lucas.

En liten stund in i andra halvlek utökar Girona ledningen till 3-1. Knappt 10 minuter senare gör man även 4-1 som blir matchens slutresultat.

Pochettino roterar även in Dinzeyi mot Georgiou, senare kommer Maghoma in för Son, Tracey för Amos.

Tanganga ersätter sedan Eyoma, Bowden hoppar in för Marsh.

Intressantare än så var det inte riktigt.