Inför Tottenham – AC Milan

Dags för USA-turnéns sista match och efter spel mot Roma och Barcelona väntar nu Serie A-laget AC Milan.

Spurs turné hittills har varit väldigt blandad och framför allt, reservbetonad. Spurs saknar nästan hela sin ordinarie elva om man räknar bort Christian Eriksen, Erik Lamela och Heung Min Son.

På det har Skipp och Amos presenterat sig för Spurs-fansen på en global nivå samtidigt som Lucas presenterat sig som en spelare som absolut lär slå sig in mer och mer i startelvan kommande säsong.

Läget inför nattens match skademässigt är dock fortfarande inte någon rolig läsning.

Oakley-Boothe och Wanyama har tagit flyget hem för att få sina respektive skador granskade. Erik Lamela kommer missa denna match likt den mot Barcelona och Sissoko är ett frågetecken inför denna match.

Centrala mittfältet har det tufft just nu.

Vad vill vi se i denna match? Vi vill se 90 minuter av Skipp och Amos. Vi vill se Llorente igen och denna gång mer aktiv och inte lika osynlig och blek som mot Barcelona. Mer och åter mer av Lucas.

Defensivt måste vi hitta någon form av struktur och inte sätta Ben Davies som mittback. Låt Walker-Peters och Aurier få en halvlek var på ordinarie position som högerback och låt Davies ta vänsterbacken medan Carter-Vickers och Sanchez får agera mittbackar. Inget annat, snälla. Roma och Barcelona straffade oss tillräckligt med alternativa lösningar i backlinjen.

Matchen sänds i Viaplay och sändningen börjar 02:30 och beräknad starttid är 02:35. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*