Medlemspaketet 2018/19

Ni kanske kommer ihåg medlemstävlingen vi hade i november förra året där det vinnande förslaget skickades in av Johan Däljemar från Linköping? Nu är det bestämt att den flaggan kommer ingå i nästa säsongs medlemspaket! För er som vill säkerställa att ni får leverans av medlemspaketet i tid inför nästa säsong av Premier League behöver ni bara se till att ni har betalat medlemsavgiften för säsongen 2018/19 senast 2018-07-01 samt att ni har en gällande adress på hemsidan. I familjepaketen kommer det förutom flaggan även ingå lite andra saker som vi återkommer till. För de som blir medlemmar efter 2018-07-01 kommer vi att göra ett utskick per månad.

På bilden kan ni se ett provtryck som visades upp inför matchen mot Manchester City och den fick ett bra mottagande!

BLI MEDLEM (KLICKA PÅ DENNA LÄNK)  obs var noga med att skriva om det är denna innevarande säsong ”2017-18” det gäller, eller nästa säsong (som startar 1 juli) ”2018-19”. 

/Styrelsen

2 kommentarer

  1. Då har jag betalt för tre nya års medlemskap. Hoppas på ett ännu bättre fotbollsår. COYS

  2. Pelle Zander

    Jaha då är dax att bli medlem i detta digra sällskap. COYS

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*