THSS golfen i Enköping 29/9 med Steve Sedgley

THSS golfen i Enköping den 29 september är snart fullbokad. Historiens största startfält med 90 spelare (i nuläget finns ett fåtal platser kvar) möter upp i Enköping sista helgen i september.

De flesta anländer redan på fredagen för att bekanta sig med motspelare och Enköping. Glädjande är att i år ser det ut att bli två dambollar också.

”Spurs Enköping” var nyligen på FA-cupmatchen mot Swansea borta. Söndagen ägnades åt en Legendträff med Steve Sedgley på Bricklayers.

På bilden ses Peter J Borg från THSS hälsa Steve Sedgley välkommen. Steve har två FA-cuptitlar och fem säsonger i Spurs bakom sig. Han ersatte Cris Waddle och har spelat med bl.a. Paul Cascoigne. Steve och Gazza har även hittat på mycket bus utanför planen.

Glädjande nog så hörde Steve nyligen av sig och vill också tillbringa den helgen med THSS och spela golfen. Han har blivit lottad med Johan Jonsson från Luleå samt Mats Axgart från Malmö som bildar lag. Vi får se, men ev. så tar han kanske med sig någon annan legend från London.

Har vi tur så kanske vi kan se en match tillsammans på golfklubben. Vi kommer också få besök av några från ”Tottenhams Venner”, Norge. Varav en kommer att vara med att spela.

Vi räknar med stor supporteruppslutning i Enköping den 28-29 september. Och även du är välkommen att göra ett besök och umgås. Läs mer på tottenhamhotspur.se om ”THSS-golfen 2018”.

Frågor kan även ställas till thssgolfen@tottenhamhotspur.se.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*