**INSTÄLLT** Följ med THSS: Spurs U18 v Arsenal

**INSTÄLLT**. Spurs U18 match mot Arsenal U18 är uppskjuten till tisdag nästa vecka. Därmed ändras planerna för supporterklubbens bokade aktivitet att resa till Tottenham Training Centre och se den matchen. Däremot besöks nya arenan och området runt den i N17. 

Nu är det snart dags att åka till London för att se Tottenham möta Manchester City på Wembley.  THSS arrangerar en utflykt till träningsanläggningen på förmiddagen för den som vill följa med.

 
Vi kommer att åka till träningsanläggningen och se U18 matchen mot Arsenal. Matchen börjar kl. 11.00. Vi måste ta tåg från Liverpool Street kl. 09.45 och sedan gå ca 20 min till anläggningen. Efter matchen går vi till den lokala puben och äter lunch. När vi ätit är det upp till var och en att göra som de önskar. De som önskar åka på en Championship match så finns följande kl.15.00 QPR spelar mot Preston och Fulham möter Brentford. I League One spelar Charlton-Scuntorpe och MK Dons-Doncaster.
 
Thomas Erlandsson och Lars Hansson kommer att stå på Liverpool Street från ca 09.15-09.30 och vänta på er som vill följa med till träningsanläggningen för att se U18.
 
Se till att ni har ett laddat Oyster kort eller annan biljett som tar er till Turkey Street och tillbaka eller till White Hart Lane. Vi kommer troligen på vägen tillbaka göra ett besök på nya WHL för att se hur det ser ut. Behöver ni komma i kontakt med oss så ring Thomas Erlandsson på 070-6590741. Innan resan kan ni maila mig ekonomi(at)tottenhamhotspur.se
COYS
/Reseledingen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*