Fans i Fokus: Patrik Holmén

Efter ett litet uppehåll så kör vi igång med 2018 års första Fans i Fokus!

Namn och ålder?
Patrik Holmén 48 år.
 
Bor/familj?
Bor i Finja utanför Hässleholm men är ursprungligen från Göteborg! Är sambo och har 4 egna barn och en bonusdotter!
 
Sysselsättning?
Skall starta eget företag inom kort!
 
Hur, när och varför blev det Spurs för din del?
Farsan höll på Spurs så det kom att bli så för egen del! Är otroligt glad för det då Tottenham känns så fruktansvärt äkta om man jämför med de andra köpelagen i toppen! Spurs känns som en genuin arbetarklubb som försöker utveckla talanger istället för att köpa dyra spelare.
 
Har du någon favoritspelare genom tiderna?
Det finns ju så otroligt många färgstarka spelare som kommit och gått genom åren men Gazza, Glenn Hoddle, Chris Waddle, Gareth Bale och Harry Kane känns som de största för mig! Sen är jag så oerhört stolt över att Eriksen och Dembelé representerar Tottenham just nu. Vilka spelare!!!
 
Någon favoritmatch?
Den största matchen för mig personligen är Carling Cup semin 2008 mot Arsenal då vi krossade dem med 5-1. Jublet vid 4-0 målet får mig att gråta av lycka varje gång jag ser det, trots att jag sett det säkert 100 gånger!
 
Hur laddar du upp inför matcherna?
Jag laddar oftast med att köra goa klipp på Youtube och sedan väljer jag tröja att ha på mig! Sen informerar jag familjen att tystnad är att rekommendera.
 
Andra favoritlag i fotboll eller andra sporter?
Det finns 4 lag i mitt hjärta som jag följer och älskar hämningslöst! Tottenham och IFK Göteborg i fotboll, Frölunda i hockey och mesta mästarna Redbergslid i handboll!
 
Intressen förutom Tottenham?
Andra intressen förutom Spurs är trädgård och odling, hårdrock, möbler och inredning samt bakning.
 
Brukar du åka över och titta på Tottenham? Hur ofta?
Har tyvärr aldrig sett Spurs live men hoppas verkligen att få göra det snart!
 
Tankar inför returen hemma mot Juventus i Champions League?
Returen mot Juve släpper vi aldrig! Spagettigubbarna är i underläge nu rent mentalt efter upphämtningen och sättet vi dominerade spelet på långa stunder! Det känns ärligt som att vi kan slå alla lag och ta hem alltihop och det trodde man ju aldrig att man skulle få känna! Alla har respekt för oss nu och det är en magisk känsla!
 
Hur tycker du Poch ska hantera FA cupen? All in eller vädra reserverna?
Jag tycker verkligen att Poch ska satsa på FA-cupen med bästa tänkbara lag! Vi behöver vinna titlar för att täppa till truten på alla Arsenalfans som inte vill erkänna att maktskiftet i Norra London är ett faktum! Ni har ju inga titlar är det enda de tjatar om! Sen är det ju svårt hur man ska matcha laget men tyvärr känns det inte som att B-uppställningen kliver fram mot lag som Rochdale! Vi ska ju bara vinna såna matcher med 5 pytsar även med lite sämre gubbar!
 
Vilka tre spelare tycker du är bäst i Tottenham för tillfället?
De som är bäst just nu är Kane, Eriksen och Dembelé! Men måste ge Trippier mycket beröm också…
 
Var tror du att Tottenham hamnar i ligan när vi summerar säsongen?
Jag tror att vi tar fjärdeplatsen till slut eftersom det är 10 på en skala 1-10 att komma inom Champions Leauge-platserna för att både locka nya och behålla nuvarande spelare! Dock är det 69 på en skala att komma före Arsenal så det aldrig någonsin inträffar någon mer St Totteringhams Day! Kanske vi kan införa en St Arse Day eller kanske NBLIG Day (No Bullets Left In Gunners) 
 
Varför tycker du att man ska vara medlem i THSS?
Det är självklart att vara med i THSS för att visa sitt stöd för klubben om du är en riktig supporter! 
 
Stort tack till Patrik som tog sig tid att svara på mina frågor!
 
COYS
 
Sverker ”Svucka” Otterström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.