Marcus Edwards ansluter till Norwich på lån

Frågetecknen kring Marcus Edwards har varit många.

En fantastisk talang som inte riktigt lyckats slå sig fast i Pochettinos seniortrupp, samtidigt som så väl argentinaren med fler noterat att spelarens förmåga och kapacitet är på en väldigt hög nivå.

Samtidigt verkade Edwards vara på väg bort från klubben innan hans senaste förlängning av avtalet med Spurs där ett flertal storklubbar flockades runt talangen.

Men – Nu är det officiellt. Edwards ansluter till Norwich i Championship till slutet av denna säsong.

Vår allmänna respons på det är positiv – Edwards behöver få speltid och om det inte sker i Pochettinos direkta ledning så måste det nu ske utanför klubben för att han ska ta nästa steg.

Är Norwich rätt klubb? Placeringsmässigt i tabelläget av Championship känns det ändå rätt bra. Edwards behöver få speltiden och Norwich känns som ett bra val. Man ligger i mitten av tabellen och har ändå en rätt bra chans att klättra uppåt i tabellen och stjäla en play-off-placering som kan leda till Premier League. Ett fönster för Edwards att verkligen leda vägen och ta chansen.

Ett bra lån för talangen här och sommaren kan bli riktigt intressant för Tottenham, Pochettino och Edwards. Det är på tiden att denna enorma talang börjar blomma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.