Tottenham anordnar fotbollsskola i Sverige!

För första gången någonsin kommer Tottenham Hotspur FC till Sverige för att arrangera ett fotbollscamp. Det hela kommer gå av stapeln i Göteborg och Prioritet Serneke Arena. Dagarna det hålls är 2-6/4.

Detta är en fantastisk chans att låta sina barn/barnbarn få träna med världens finaste klubb. Både killar och tjejer är välkomna och det är för barn födda mellan 2009-2002.

Barnen kommer att tränas av erfarna tränare från Tottenhams akademier som är FA och UEFA-utbildade coacher. Man kommer träna helt efter Tottenhams fotbollstänk. Man kommer delas in i mindre grupper efter sin nivå, allt för att det ska bli så givande som möjligt. Alla delar av spelet kommer att tränas, anfallsspel, försvarsspel, bollinnehav och återerövring av boll.

Den 2-3 april är det barn som är mellan 8-12 som tränar och 4-6 april är det för ungdomar mellan 13 och 15 år. Kostnaden för detta fantastiska läger är 1890:- för åldern 8-12 och 2490:- för åldrarna 13-15.

I priset ingår

Lunch
Mellanmål
Ett officiellt träningskit från Tottenham Hotspur
Ca 10 timmars träning med coacher från Tottenham Hotspur

Det är begränsat antal platser, så in och anmäl er här

Sist men absolut inte minst, det finns även möjlighet för oss vuxna att få gå på ”Tottenhamskola”!
Den 7-8 april anordnar Tottenham Hotspur nämligen utbildning för fotbollstränare. Man kommer få ta del av de metoder som utvecklat Harry Kane till den superstjärna han är idag. Man behöver vara över 18 år för att delta här och kostnaden är 2990:-.

Vill ni veta mer kan ni läsa om det här

COYS!

Christian Berg

En kommentar

 1. Johan Wennberg

  Hej !

  Jag vill bara dubbelkolla en sak och det är att min son Joel Wennberg 06 ej är anmäld till denna fotbollsskola under påsken. Jag var inne och kollade på era redan fulla listor och ser honom ej här.
  Därav tror jag ej han är med denna gång, men kanske nästa om det kommer igen.

  Vi funderade att ge honom detta i födelsedagspresent men valde annat och jag har gjort en notis om att vi har föranmält honom, men jag tror inte det blev gjort.

  Dubbelkolla gärna och återkoppla till mig tack på nedan angiven mailadress.

  Glad Påsk önskar Johan Wennberg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*