Dokumentär: The Lane

När Tottenham presenterade sitt upplägg för hur man skulle ta farväl av White Hart Lane så presenterade man det i flera olika etapper.

I en av dessa etapper skulle man även släppa en film – Mer information om det fick vi inte och avskedet av White Hart Lane kom och gick tillsammans med tårar, glädje och sorg.

Under hösten som varit dock presenterade Tottenham äntligen ett resultat dock.

The Lane släpptes på en förhandsvisning på Hotspur Way där man bjöd in gamla som nya spelare och tränare till träningsanläggningen.

Strax därefter släpptes filmen på brittiska BT Sport där den sänts i två omgångar och nu finns filmen köpa som digitalkopia på Spurs officiella shop här.

Om man skall försöka sig på en summering av dokumentären och en lättare recension?

Kortfattat, för en Spurs-anhängare som en själv så är det en otroligt varm och vacker film på 53 minuter och hängivna supportrar kan ha lite svårt att hålla tillbaka tårarna säkerligen under denna dokumentär.

Den innehåller lite av allt, nya intervjuer med Steve Perryman med fler kända ansikten, känslosamma klipp med Arthur Rowe om hans kärlek till klubben, Ledley King som visar omklädningsrummet, intervju med Jimmy Greaves, det är Ardiles och Villa, det är Klinsmann.

Tillbakablickar med så väl spelare, fans, tränare.

Det är svårt att summera allt – Men, som sagt. För en Tottenham-anhängare så är denna dokumentär ett måste.

En fin och väldigt som sagt, varm, hyllning till White Hart Lane och även till Tottenham som klubb där man fångar klubbens utveckling samtidigt som man följer White Hart Lane och dess resa.

Mer än så vill vi inte säga – Det är nog mer uppskattat att ni får se själva.

Fem av fem möjliga Klinsmann-målgester i betyg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.