Tottenham inleder tre nya samarbeten

Mitt i all julstress fortsätter Daniel Levy och Tottenham att knyta ihop olika typer av samarbeten.

Denna vecka har Tottenham bekräftat hela tre nya samarbeten och allt tyder på att Levy vill göra allt i sin makt för att säkra upp ekonomiska fördelar som samtidigt gynnar klubben och laget samt varumärket, Tottenham Hotspur.

Säkerligen en viktig del av det faktum att Spurs just nu bygger en gigantisk modern fotbollsarena från grunden för att ersätta White Hart Lane.

Först ut är Mammoth Mattresses som blivit klubbens officiella madrass- och kuddleverantör. Deras tjänster och produkter kommer användas i klubbens nya boende för spelarna precis i anslutning till träningsanläggningen på Hotspur Way. Detta boende kommer användas vid intensiva spelperioder och framför allt för återhämtning efter match. Player’s Accommodation Lodge beräknas stå klart 2018 och Mammoths produkter och detta boende skall hjälpa återhämtning och optimera vilan. Andra lag som haft en liknande lösning tidigare är Manchester United bland annat.

Nästa samarbete som läggs till på listan är Healthspan. Englands ledande vitamin- och tillskottleverantör. Healthspan blir klubbens officiella vitamin- tillskottpartner som skall hjälpa laget genom att bidra med vitaminer och tillskott som skall vara anpassade för atleter.

Sist men inte minst kommer Maurten bli klubbens officiella Sport Fuel Provider. Där skall laget tydligen använda ”innovativa Hydrogels” som ska ge bränsle till prestation i så väl träning som match.

Dr Shabaaz Mughal, Head of Medical & Sports Science hos Spurs påstår att klubben alltid söker nya och innovativa lösningar för att hjälpa och stötta spelarprestationen och att man är säker på att dessa tre partners kommer hjälpa ytterligare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.